Nebojsa.bg
Poznat
- Poruka
- 9.419
Ове сезоне Република Српска има три клуба у најјачем рангу такмчења, сезона у БиХ почиње 3.8. очекујем занимљиву сезону и борбу за титулу у троуглу Борац, Зрињски и Сарајево, ово су парови 1. кола
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
кме кме кме, нису ти сметале ваше везане титуле кад је Звезда била пред гашењем без спонзора на дресу али то није тема за овдеako ništa drugo ta njihova liga je barem zanimljivija u smislu ne zna se unapred ko će biti prvak na kraju a ovde se sve zna imaš jedan klub,jednog vođu jedan rajh i tako ta sranja
Ja odavno nisam navijač tako da idi pa se klinački prepucavaj sa nekim drugim ja sam izneo činjenice koje ti ni ne pokušavaš da negiraš jer ti je jasno da su to ćorava poslaкме кме кме, нису ти сметале ваше везане титуле кад је Звезда била пред гашењем без спонзора на дресу али то није тема за овде
Tebe gotivim, nemoj se ljutiti, ali osjetim kao i kod svih ostalih dozu podcjenjivanja lige razjedinjenih država .... Po meni je evropa mjerilo, a tu pokazujemo zavidno loše rezultate svi podjednako, jesi li svjestan jedan toliko izvikani Hajduk da kola ne može proći čini mi se samo jednom nakon rata grupe igrao. Zvezda i Dinamo saobrazno novcu kojim raspolažu da li zadovoljavaju ili ne to nek govore njihovi navijači ali ovo ostalo je meni poprilično slično u svim eks ju zemljama, svakih 5,10 god neko malo odskoči ali ne trajno, samo privremeno pa opet ode u sivilo, Srbija recimo ima razrađen sistem prodaje igrače, i napumpali su vrijednost klubova jer svaki krimos se u te transfere ugrađuje ali ja pričam o fudbalu, posjeti, civilizovanoj atmosferi, rezultatima u evropiako ništa drugo ta njihova liga je barem zanimljivija u smislu ne zna se unapred ko će biti prvak na kraju a ovde se sve zna imaš jedan klub,jednog vođu jedan rajh i tako ta sranja
Tebe gotivim, nemoj se ljutiti, ali osjetim kao i kod svih ostalih dozu podcjenjivanja lige razjedinjenih država .... Po meni je evropa mjerilo, a tu pokazujemo zavidno loše rezultate svi podjednako, jesi li svjestan jedan toliko izvikani Hajduk da kola ne može proći čini mi se samo jednom nakon rata grupe igrao. Zvezda i Dinamo saobrazno novcu kojim raspolažu da li zadovoljavaju ili ne to nek govore njihovi navijači ali ovo ostalo je meni poprilično slično u svim eks ju zemljama, svakih 5,10 god neko malo odskoči ali ne trajno, samo privremeno pa opet ode u sivilo, Srbija recimo ima razrađen sistem prodaje igrače, i napumpali su vrijednost klubova jer svaki krimos se u te transfere ugrađuje ali ja pričam o fudbalu, posjeti, civilizovanoj atmosferi, rezultatima u evropi
pa naravno da je razlika oni su tek prošle sezone imali prvi put predstavnika u grupnoj fazi (Zrinjski) u LKPa, nije džabe to da se ne lažemo... Sećam se one godine kad su se susreli Partizan i Zrinjski, Partizan ih je sa pola snage odvalio u ukupnom zbiru 11-1 ako se ne varam. Dakle, razlika je nebo i zemlja.
Samo je situacija takva da se par klubova nadmeće jer svako vuče na svoju stranu, dok je kod nas jedan.
pa naravno da je razlika oni su tek prošle sezone imali prvi put predstavnika u grupnoj fazi (Zrinjski) u LK
od bosansko-hercegovačkih klubova najbolji je mostarski HŠK Zrinjski, Borac je drugi i Sarajevo treće po kvalitetu i rangu mislim da će u ovom trouglu biti i borba za tituluPa da, ali kaže čovek da mu nije jasno što gledamo tako na te lige, pa zato što ne mogu da se porede po kvalitetu realno.
Sve što bih dalje rekao protumačilo bi se da ne volim Zvezdu i Partizan a da volim Velež, Široki... Daleko od toga ali morate u glavi neke stvari razlučiti LIGA dakle nekih 18 klubova, mada realno rečeno poredimo neuporedivo. Beograd veličine kao okolne države je bukvalno pojeo ligu i sve klubove van njega i u pravu ste kad umjesto lige pričate isključivo o Zvezdi i Partizanu, ostali su statisti i ne utiču ni na šta, pa tako ni u poređenju kvalitetaPa da, ali kaže čovek da mu nije jasno što gledamo tako na te lige, pa zato što ne mogu da se porede po kvalitetu realno.
od bosansko-hercegovačkih klubova najbolji je mostarski HŠK Zrinjski, Borac je drugi i Sarajevo treće po kvalitetu i rangu mislim da će u ovom trouglu biti i borba za titulu
Pogledajte prilog 1581516
Pogledajte prilog 1581517
Pogledajte prilog 1581519
Pogledajte prilog 1581520
Pogledajte prilog 1581524
Pogledajte prilog 1581530
Sve što bih dalje rekao protumačilo bi se da ne volim Zvezdu i Partizan a da volim Velež, Široki... Daleko od toga ali morate u glavi neke stvari razlučiti LIGA dakle nekih 18 klubova, mada realno rečeno poredimo neuporedivo. Beograd veličine kao okolne države je bukvalno pojeo ligu i sve klubove van njega i u pravu ste kad umjesto lige pričate isključivo o Zvezdi i Partizanu, ostali su statisti i ne utiču ni na šta, pa tako ni u poređenju kvaliteta
ovo je bilo na rezultatu 1:0Evo vidimo sad kako Baliye igraju nogometa, a celu sezonu su režali na Borac da mu se namešta
Aj kućama.
stižu u "KG" na noge Radničkom ali to je tema za temu Srpski klubovi na UEFA listi, koju imamo na forumu nije Dinamo Tbilisi nego Dinamo Batumi i imali su igrača manje više od sat vremenaMornar Bar rastavlja Tbilisi po prostim faktorima
grešišnije Dinamo Tbilisi nego Dinamo Batumi
I šta imaju od toga? Borac sinoć jedva prođe Albance. Velež se izbrukao za sve pare. Liga Srbije je po svemu ohoho iznad nje.Svakako nije najkvalitetnija liga na ovim prostorima,ali ima prava iskrena rivalstva medju klubovima i gradovima i neizvesnost u borbi za titulu. U Srbiji je gde se sve svodi na dva ili odskora samo jedan klub to je nezamislivo.