WTA

Svaka cast Jeco! :super:Videlo se da ova mala nema snage za prebacivanje sa Jecom , i pocela je da gresi a time i psihicki pala u trecem setu.Ali svakako da se dosta ocekuje od nje i sigurno ce jos napredovati, bila je na pocetku godine sezdeset i neka , sad je medju dvadeset, ja mislim.
Jeci se otvorio zreb i mora to iskoristiti.tako bih volela da osvoji ovaj gren slem ,samo da zapusi usta svima koji su je omalovazavali.Sto se mene tice , ne mora nikad vise nista osvojiti, ja cu je voleti i navijati za nju.:heart:

ne cekam Rafin poraz vec Novakove pobede!!!da da bas sam mislio da Troicki moze da dobije Nadala

nego reci mi kad bi trebalo da se sastanu Nadal i Del potro?

Pa da, kad se primeti da Rafa nije u bas najboljoj formi, onda je nehumano terati ga da osvaja , kad god izgubi mec to ce biti zato sto se umorio.;)
A Nole i Fedex nemaju pravo na odmor i da popuste.Nemam ja nista protiv Rafe , cak ga gotivim vise nego Fedexa , ali ne volim da citam maliciozne komentare o nasim teniserima. Anu iskljucujem iz te price , jer ona vise nije nasa:mrgreen:

Pa da, kad se primeti da Rafa nije u bas najboljoj formi, onda je nehumano terati ga da osvaja , kad god izgubi mec to ce biti zato sto se umorio.;)
A Nole i Fedex nemaju pravo na odmor i da popuste.Nemam ja nista protiv Rafe , cak ga gotivim vise nego Fedexa , ali ne volim da citam maliciozne komentare o nasim teniserima. Anu iskljucujem iz te price , jer ona vise nije nasa:mrgreen:

ali genijalno :klap::klap:

neka je on meni zauvek u ''ne bas najboljoj formi'' i eto ga na mestu najboljeg tenisera u istoriji kad se bude povlacio... znas li koju je titulu i na kakvoj podlozi osvojio pre desetak dana????

Poslednja izmena:
Ja samo znam da mi je kad je izasao zreb bilo drago sto je Nole u Fedexovoj polovini, ali kako odmice US Open vise bih volela da je kod Nadala, imam utisak da bi njega kako trenutno stoje stvari mogao lakse dobiti.Mada to jos nista ne mora da znaci.

Back