Nov sam u svetu WoW-a i zanimaju me sledece stvari:
1. Da li 56k net konekcija predstavlja smetnju za igranje na netu?
2. Zanima me na kojim sve serverima moze da se opusteno djuska WoW a da ne moram da se pretplacujem?
3. Kupio sam "black-market" verziju. Na jednom disku imam spisak nekoliko servera ili adresa (?). Kako i na osnovu cega pravim izbor odn. koji bre da izaberem? I kada napravim izbor, what the **** have I chosen?
4. U slucaju da mi spora net veza bude pravila probleme, jel postoji mogucnost da se to djuska u net kafeu?
5. Ako mi se dopadne igra, a po pricama i postovima verujem da hoce, gde moze da se nadje original kako bih se mogao orijentisati na legal play varijantu? Verujem da ima nekih prednosti ako je sve po propisima. A ne volim second-hand...
6. Prvi put u zivotu idem na net-play. Kako bre to uopste ide? Mislim cela ta procedura. Jel to nesto komplikovano ili "prosto ko pasulj"? Znam, znam, glupo pitanje ali bolje nekog od vas da pitam neko da razbijam glavu od zid.
7. Video sam na Blizzard sajtu mogucnost kreiranja account-a? Sta je to i kakve mi se mogucnosti otvaraju ako se prijavim?
8. Kada se ukljucujem u igru, pretpostavljam da ce moj lik ili vojska da bude na nekom najnizem nivou odn. amater. Drugi igraci su vec verovatno razvili svoje likove. Zar me onda oni nece skrljati u samom startu? Ako je tako, koji je smisao igrati ako mi neko potamani sve zivo na pocetku?
9. Pronasao sam neki PvP server. Sta je to?
10. Pre nego sto krenem, jel WoW ima neke slicnosti sa Warcraft serijalima koji su do sada izlazili ili je ovo nesto sasvim drugacije?
11. Jel igra zahteva neku ekstremno jaku graficku kartu ili je dovoljna 9550 Gamers Edition?
Hvala svima koji budu odvojili malo vise vremena da mi odgovore na pitanja.