jopica123456789
Zainteresovan član
- Poruka
- 127
nisam bas upucen pa sam poludeo kada sam video TBC jbg sta skacete na mene ne igram WoW ko ludak i NISAM UPUCEN
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma ok je mi se to samo shalimo sa tobom,mada je glupo doci ovde i govoriti nama da si nabavio TBC chak pre nego shto je igde u svetu pusten u prodaju,pa i da si ga nabavio pre mesec dana ne bi ga mogao igrati jer nece biti pushten u rad do 16. januara.jopica123456789:nisam bas upucen pa sam poludeo kada sam video TBC jbg sta skacete na mene ne igram WoW ko ludak i NISAM UPUCEN

Ko shto svaka "shusha" ima pvp set...i HW/GM oruzhjeMaster_Chief:Kad sam ja gledao da kupim tu knjigu radi macha za mog warriora knjiga je koshtala nekih 800-1000g,ja sam je uspeo kupiti za 850g,ali glupo je bilo to shto samo 2 nedelje kasnije cena knjige je opala na chak 100g shto su svi noobovi iskoristili,tako da sada svaka shusha ima Quel'Serrar.Redje tjesh videti Bloodlords Defender nego QS
AHHAHAHA LOL!!!!!!!!!! u 5 ujutru sam umro od smeha kada sam ovo videododgeme:Ja sam isto nabavio burning crusade a uzeo sam i sledeci nastavak cisto da ga imam onako.
![]()
Bas je extra dodaje Noob Elfove i Noobafied Eredar. Takodje donosi novi kontinent noobland.
haha nem reci...dodgeme:Ja sam isto nabavio burning crusade a uzeo sam i sledeci nastavak cisto da ga imam onako.
![]()
Bas je extra dodaje Noob Elfove i Noobafied Eredar. Takodje donosi novi kontinent noobland.
30% ja mislim i 10% chance da se resistuju i fellguad je mnogo slab udara ko sucubus a dmg reduction je spushten na 30% za SL warlokemefhisto:2.0.4 ....... 10 ili 25% su slabiji DoTovi.....................................................
Nemam pojma stalno slusam drugacije... Neki su rekli da ce samo prepraviti stare servere a neki kazu da ce praviti nove... nem pojma ja se nadam da ce ostati ovi stari serveri...Kr$t@:A jel za TBC krecu na novim serverima ili samo upgraduju ove stare?
Posto sam video u ahsenvalu valjda (nisam siguran) neku veliku zatvorenu kupolu, pa to ce valjda biti otvoreno u TBC , pa nisam siguran u cemu je stvar...
LOL!!!!!!!!!dodgeme:
LoLdodgeme: