World of Warcraft

Ewo jedno pitanje za sve iskusnije WoW igrache....
E ovako, imam 2 60lvl lika, jedan je u alijansi, rogue ( dobra oprema, dobar mix T1, T2 i nekih offset epica) na PVP realmu. Realm je njesra, ima mnogo ljudi iz Cheshke, Rusije, Danske, shto znachi da ima jako malo international guildova + ima dosta rtarda na serveru (dobro, ipak je to allijansa :D ).
Drugi lik je undead warlock, na Moonglade RP serveru. Server je skroz ok, do sada nisam nashao nekog retarda ili n44ba, nema national guildova, svi su international. Jedino je to shto je realm RP tako da masa ne voli toliko PVP i raidovanje, shto ne znachi da nema pvpa i raiding guildova, ima, naravno, ali ne toliko puno ( oko 4-5 u hordi ). Inache nemam neku opremu ( plavi pvp set i neki T0.5 delovi ) Josh neshto... sa lockom sam dobio 60lvl za 7-8 played, sada imam oko 10, nemom puno friendova (mozda 2-3), i sada sam u nekom zg/aq20 guildu, ali to me malo manje zanima, masa u guildu je strava, svi su stariji i ozbiljniji igrachi. Na rogue-u friend lista mi je ogromna (mozda 2-3 friend slota su ostala u listi), oko 50dayz played. Na serveru (gde je rogue) me sada nerviraju mnogi ljudi, i u guildu gde sam bio 6-7 meseci (gde sam navato sve te friendove :D )......svi klinci :D niko nije stariji od 15-16 godina -.-
E ovako, shta mene zanima, jeste, poshto nastavljam igru na TBC-u je na kom liku da je nastavim? 60-70 po svemu sudeci ce biti neshto za shta ce trebati puno vremena + novi instance itd....Tako da ce biti ludost ( imo ) lvlovati 2 lika do 70 istovremeno, jedan pa jedan :D. Ochekujem odgovor uz neko, malo objashnjenje......hvala !

mefhisto:
Ewo jedno pitanje za sve iskusnije WoW igrache....
E ovako, imam 2 60lvl lika, jedan je u alijansi, rogue ( dobra oprema, dobar mix T1, T2 i nekih offset epica) na PVP realmu. Realm je njesra, ima mnogo ljudi iz Cheshke, Rusije, Danske, shto znachi da ima jako malo international guildova + ima dosta rtarda na serveru (dobro, ipak je to allijansa :D ).
Drugi lik je undead warlock, na Moonglade RP serveru. Server je skroz ok, do sada nisam nashao nekog retarda ili n44ba, nema national guildova, svi su international. Jedino je to shto je realm RP tako da masa ne voli toliko PVP i raidovanje, shto ne znachi da nema pvpa i raiding guildova, ima, naravno, ali ne toliko puno ( oko 4-5 u hordi ). Inache nemam neku opremu ( plavi pvp set i neki T0.5 delovi ) Josh neshto... sa lockom sam dobio 60lvl za 7-8 played, sada imam oko 10, nemom puno friendova (mozda 2-3), i sada sam u nekom zg/aq20 guildu, ali to me malo manje zanima, masa u guildu je strava, svi su stariji i ozbiljniji igrachi. Na rogue-u friend lista mi je ogromna (mozda 2-3 friend slota su ostala u listi), oko 50dayz played. Na serveru (gde je rogue) me sada nerviraju mnogi ljudi, i u guildu gde sam bio 6-7 meseci (gde sam navato sve te friendove :D )......svi klinci :D niko nije stariji od 15-16 godina -.-
E ovako, shta mene zanima, jeste, poshto nastavljam igru na TBC-u je na kom liku da je nastavim? 60-70 po svemu sudeci ce biti neshto za shta ce trebati puno vremena + novi instance itd....Tako da ce biti ludost ( imo ) lvlovati 2 lika do 70 istovremeno, jedan pa jedan :D. Ochekujem odgovor uz neko, malo objashnjenje......hvala !
Eh to oko prijatelja i ljudi na serveru to ti ne mogu pomoci to morash kod psihijatra ^_^. Eo npr ja sam imao ponudu da zamenim moj acc sa lokom i 99% sam ga za menio i vratio se na sec na moj server i ne mogu prirasto mi druid za srce a i ljudi koje znam upozno sam ih preko wowa i extra smo tako shto se toga tiche uzmi rogue a ima i ovde ljudi koji me nerviraju al to je na par minuta kasnije se smirim. Po meni je rogue najjacha pvp klasa i uvek cu voleti da igram rouga <3 <3 <3 i imam ja rouga al loshiji gear nego od druida pa ono...Ali warlock je totalno imbaaaaa par dotova DC ili fear po potrebi ma extra klasa a i stalno ih poboljshavaju ali eto ja bi igrao rouga jer ga vishe volim. Mada druid ce da dobije gouge i kidney shot u cat formi tako da POWN

dodgeme:
napravi blood elf / dreanai i batali oba lika.Bilo koja od 2 rase ce ti na 60/70om biti jaca od drugih likova starih rasa.

pfft e to je najveca glupost koju sam chuo XD, kako to mocan majke ti? IMAJU ISTE MAGIJE,abilitiys itd. do lvl 61 tako da nema veze dal ce da nastavi sa ovim ili ce da pochne novog, samo troshenje vremena, a ako mislish na izgled i dalje je glupost XP

Ma to ti je sve isto... ako ti treba regen helta kod Dwarfa lepo uzmes hrane od maga + nemas CD na to...
Ako je kod Draneia CD na regen HP ko kod Dwarfa na Stone form onda jbg... 5 minuta...
A i ne bi trosio vreme na nabijanje novog lika od 1 lvl do 70...
PS Baklava sta kazes na huntera?

Sergijus:
Ma to ti je sve isto... ako ti treba regen helta kod Dwarfa lepo uzmes hrane od maga + nemas CD na to...
Ako je kod Draneia CD na regen HP ko kod Dwarfa na Stone form onda jbg... 5 minuta...
A i ne bi trosio vreme na nabijanje novog lika od 1 lvl do 70...
PS Baklava sta kazes na huntera?
Pa ono nije losh...Ma neshto sam ja planirao da menjam moj acc pa eto tako trazhim imam neke ponude pa se razmishljam

blood elves:
Mana Tap
Activate to drain 50 mana from your target and charge yourself with arcane energy for 10 min. This effect stacks up to 3 times. 30 second cooldown. Scales with level.
Arcane Torrent
Activate to silence all enemies within 8 yards for 2 seconds. In addition, you gain 10 Energy / 12 Mana for every charge of Mana Tap currently affecting you. Scales with level.
(Given values indicative of a level 1 character. At level 70, Arcane Torrent gives 161 Mana for each charge. Energy amounts do not scale with level.)

Arcane Affinity
15 point skill bonus to Enchanting (note, this also raises the cap by 15 at each level of enchanting).
Magic Resistance
Increase all Resistances by 5.

Blood elf priests also receive the racial ability Consume Magic. Consume Magic dispels one beneficial Magic effect from the caster and gives them 120 to 154 mana. (453 to 488 mana at level 70) - instant cast, two minutes cooldown.

Blood elf Priests will also gain the ability, Touch of Weakness. The same one as Undead recieve.
Touch of Weakness - Touch of Weakness is a buff that the Priest can cast upon him or herself. It lasts for ten minutes and has only one charge, and once cast, will cause shadow damage to the melee damage inflicter, and affects that target with a debuff that reduces their damage done by a constant amount. The amount of damage done and damage reduced increases with levels.
dreanai:
Blessing of the Naaru
Activate to heal your target for 10 + 3 * level every 3 seconds for 15 seconds. 1.5 second cast time and 3 minute cooldown.
(At level 1 it heals 65 health, and heals 1100 at level 70)

Heroic Presence
Increases chance to hit by 1% for you and all party members within 30 yards. (Warriors, Paladins, and Hunters)
Inspiring Presence
Increases chance to hit with spells by 1% for you and all party members within 30 yards. (Priests, Mages, and Shaman)
Gemcutting
5 point skill bonus to Jewelcrafting (note, this also raises the cap by 5 at each level of jewelcrafting).
Shadow Resistance
Increase Shadow Resistance by 10.
pet karaktera

Ne menjam ja mog druida nema shanse imba je totalno a za rogue mi se **** ne igram ga verovatno cu ga prodati ortaku za golde mrzi me da update profile...5/6 warlord gear chest neam to imam onaj iz bwl 40 str 22 stam cloak iz CH revered ring iz ch honored i mace of unending life che exalted imba za feral druida wsg exalted braceri i imam belt iz ab honored mada kada padne uzimam taunt dragonhide belt iz bwl a heal gear imam shadow wing focus staff epick ring iz zg onaj sa spel dmg stormrage cover i braceri zg revered belt (imam i cenarion al je shit) cenarion shoulderi, DM trinket zandalarian hero charm cenarion pants/boots i rukavice od ossiriana gauntlets of new life tako neshto, mada vishe ne uzimam heal geara inache guild ima nefa na farm statusu al SR slabo pada mada sada samo uzimam feral iteme i mozhda koji genesis ako bog da mada sumnjam mnoooooogo dkp se puca na to

Baklava_NS_88:
Ne menjam ja mog druida nema shanse imba je totalno a za rogue mi se **** ne igram ga verovatno cu ga prodati ortaku za golde mrzi me da update profile...5/6 warlord gear chest neam to imam onaj iz bwl 40 str 22 stam cloak iz CH revered ring iz ch honored i mace of unending life che exalted imba za feral druida wsg exalted braceri i imam belt iz ab honored mada kada padne uzimam taunt dragonhide belt iz bwl a heal gear imam shadow wing focus staff epick ring iz zg onaj sa spel dmg stormrage cover i braceri zg revered belt (imam i cenarion al je shit) cenarion shoulderi, DM trinket zandalarian hero charm cenarion pants/boots i rukavice od ossiriana gauntlets of new life tako neshto, mada vishe ne uzimam heal geara inache guild ima nefa na farm statusu al SR slabo pada mada sada samo uzimam feral iteme i mozhda koji genesis ako bog da mada sumnjam mnoooooogo dkp se puca na to

MOOOOOOOOO Mafia ?

Back