Master_Chief
Veoma poznat
- Poruka
- 11.747
Prokleti Blizzard,nikad ne ispune data obetjanja...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
You need a tank?mefhisto:LF ppl to assoult blizzard HQ... need some healers...

Da prvi je Vigor build i seal of fate, a u onih 22 bi staivo master of deception 5/5, oppurtunity 5/5 initate 3/3 imp ambush 3/3 imp sap 3/3 stavio bi 1 poen da dobijem kombo kada dodge/ressist i preparation i reduced energy za 10 od cheapshot, mada planiram neshto kao da napravim neki build da dobijem brzo kombo ali bi morao da izgubim imp ambush ali mi je vazhan protiv magova mada je opet tu coldblood...31/8/12 a tih 12 bi bilo master of deception 5/5 oppurtunity 5/5 i initate 2/3 mada josh nisam siguranmefhisto:chek onaj prwi sa seal fate?? Ali onaj 21/8/22 >> shta ce biti u onih 22?
Nije do kompa, tj nije samo do kompa ima tu i neke veze sa wow-om mada cu uskoro reinstalirati wondowstommy gun:to pocinje da ti bude do kompa,pregrejava se i odna uradi standby!
Ma bio bih i ja exaulted nego kod nas je bio mnogo losh AV,odnosno Horda je bila mnogo losha tako da uopshte nismo pobedjivali,a ja nisam imao vremena da toliko provodim u AVu,ovako sa ovim novim sistemom tju biti exaulted josh danas a mount kupujem takodje danas.mefhisto:Blago tebi, ja sam exalted sa AV-om vetj jedno 2nedelje, i dalje nemam mounta... Btw. koji ti je nick u igri?
Master_Chief:svidja mi se cross realm PvP,vetj sam nagurao 7000 reputacije sa Frostwolfom,ostalo mi josh 2800 reputacije i bitju exaulted i kupujem Frostwolf mount![]()
Vidjao sam taurene koji "voze" mounte iz AV-a malo je veci od onog kojeg jasu orkovi ali vredi 640g mislim da je moj prijatelj platio ali je bio rank 9-10 sada je 12 i ide na 14 ceo dan samo BG pa ti vidi Sve zavisi od servera i od toga koliko ljudi juri rank! AV rep je lako nabudziti sada buduci da imas BG stalno i to 40vs40! Jedna nedelja svakog dana da igras po 2-3 AV i bices Ex. najverovatnije! A PvP mount je Zakonmefhisto:I ja bih kupio PVP mounta, samo mi fali 11rank, shto i nije bash jako lako ako imash puno obaweza u real-lifeu, i ako uweche imash raid...
Mada AV mount je skroz OK, ja cu kupiti onog owna... samo kad dodjem do tjesha..a to netje nimalo biti lako
UPOMOC