World of Warcraft

mefhisto:
chek onaj prwi sa seal fate?? Ali onaj 21/8/22 >> shta ce biti u onih 22?
Da prvi je Vigor build i seal of fate, a u onih 22 bi staivo master of deception 5/5, oppurtunity 5/5 initate 3/3 imp ambush 3/3 imp sap 3/3 stavio bi 1 poen da dobijem kombo kada dodge/ressist i preparation i reduced energy za 10 od cheapshot, mada planiram neshto kao da napravim neki build da dobijem brzo kombo ali bi morao da izgubim imp ambush ali mi je vazhan protiv magova mada je opet tu coldblood...31/8/12 a tih 12 bi bilo master of deception 5/5 oppurtunity 5/5 i initate 2/3 mada josh nisam siguran

UH bash je ok owa world pvp stwar... btw. zli hordashi ostawite swoje nickowe.. chisto da znam na kome da se iziwljawam u bgima ;D poz... I, da kako da mi umesto hp/mana barowa i dalje budu ikone igracha, kao shto je bilo?

Meni WoW ne radi, prvo nije hteo da instalira patch onda sam reinstall igricu i posle par reinstalacija uspeo sam da stavim patch, onda sam ushao u igricu i posle 10 min u igri neshto se chudno dogodilo, kompjuter ko da je otishao u standby i dobro ja ga iskluchim upalim ponovo udjem u wow i opet isto i ja ponovim sve i opet isto. Ponovo reinstaliram igricu DL ceo 1.12 patch install sve pokrenem iskljuchim sve addone (obirshem iz wow foldera) i opet mi ode u "standby" i sada ponovo da install igricu ali ne mozhe tj instaliram i uvek se zapuca kada pokusham da patch, po ceo dan install uninstall i ne vredi , chekam druga da se vrati sa mora da mi da njegove CD-ove pa cu onda da pokusham ponovo

mefhisto:
Blago tebi, ja sam exalted sa AV-om vetj jedno 2nedelje, i dalje nemam mounta... Btw. koji ti je nick u igri?
Ma bio bih i ja exaulted nego kod nas je bio mnogo losh AV,odnosno Horda je bila mnogo losha tako da uopshte nismo pobedjivali,a ja nisam imao vremena da toliko provodim u AVu,ovako sa ovim novim sistemom tju biti exaulted josh danas a mount kupujem takodje danas.

Nick mi je Arbiter na Bronzebeard serveru.

Master_Chief:
svidja mi se cross realm PvP,vetj sam nagurao 7000 reputacije sa Frostwolfom,ostalo mi josh 2800 reputacije i bitju exaulted i kupujem Frostwolf mount :D

Hehe! Jadan Vuk!! :cry: Vidjao sam taurene koji "voze" mounte iz AV-a malo je veci od onog kojeg jasu orkovi ali vredi 640g mislim da je moj prijatelj platio ali je bio rank 9-10 sada je 12 i ide na 14 ceo dan samo BG pa ti vidi :roll: Mada da sam na tvom mestu kupio bih PvP kodo beast black one :D

I ja bih kupio PVP mounta, samo mi fali 11rank, shto i nije bash jako lako ako imash puno obaweza u real-lifeu, i ako uweche imash raid...
Mada AV mount je skroz OK, ja cu kupiti onog owna... samo kad dodjem do tjesha.. :D a to netje nimalo biti lako

mefhisto:
I ja bih kupio PVP mounta, samo mi fali 11rank, shto i nije bash jako lako ako imash puno obaweza u real-lifeu, i ako uweche imash raid...
Mada AV mount je skroz OK, ja cu kupiti onog owna... samo kad dodjem do tjesha.. :D a to netje nimalo biti lako
Sve zavisi od servera i od toga koliko ljudi juri rank! AV rep je lako nabudziti sada buduci da imas BG stalno i to 40vs40! Jedna nedelja svakog dana da igras po 2-3 AV i bices Ex. najverovatnije! A PvP mount je Zakon :D !!!

Znam da je pitanje za original WOW ali da nebi otvarao novu temu kazi te mi neki piratski server gde je slicno kao na originalnom (da se dobija isti exp i tako to)imam konekciju 256 kbs Adsl i ujedno mi treba da mi ping bude u redu.Kazite server(e)?molim vas

Ovako :
Kupio sam original wow danas.Instalirao.Otisho da napravim account to sve uradim... onda idem da biram da placam. ja izaberem pre-paid cartice . pishe mi na kutiji da imam mesec dana za dzabe ali kako da to iskoristim ??? Trazhi mi da ukucam broj kartice :| A ja to nemam !

H E L P ??

pa to je logicno!Da ne mzoe dda se nastavi niko vise ne bi ni igrao!Ima likoav koji su 60 level imaju odlicnu gildu,reputaciju,oruzje set armor!I odjednom da ne mogu da nastave,ma molim te,pa ja imam sad undead rogue 48 level,imam do yaya oruzje,odlicanu gildu sam uclanio,talenti su mi do yaya!Uff,samo tako picim!Jedva cekam BC!

al ste bre vi loshe informisani,pa naravno da mozesh da nastavish da igrash sa svojim karakterom i kad izadje BC,i mozesh da nastavish da levelujesh do 70...pa i ne morash da kupish BC samo shto netjesh motji da idesh u Outland i netjsh motji da igrash kao Blood Elf i Draenai.

Back