bro za 15 h mozes biti 20 lvl opsteno.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mislim da je slaba konekcija, mada zavisi i od provajdera a shto se tiche horde i alijanse i meni je alijansa bila u pochetku bolja ali kasnije horda, ally sam igrao 4 meseca hordu 8 meseci, horde FTWNemkec_SM:ja sam igrao u igraonici imam paladina 41 i huntera 44 ali u igraonicu nedam vise ni dinara planiram da kupim to kuci inace portok mi je 64/128 koji uplatim jel malo slaba konekcija 64 za original WoW? ili cak moram i karticu da menjam?
Twisted Transistor:Posle 2 godine cekanja interneta WoW ce za 12ak sati biti u mojim kandzama. HAHAHAHAHA!!!! Niko me ne moze zaustaviti. Blago meni i to original i boli me pupak za placanje. Ima se moze se. Ljudi, ne igrajte na piratskim serverima. Igranje u igraoni na Aerie Peaku (samo 42h) je mnogo bolje od 42 dana piratskog. Verujte mi na rec. Kupite original. Zadovoljite korporacije i zadovoljite sebe. Vi ne zelite pirata. Vi zelite da uvecate populaciju i zaradu Blizzardovih servera. Uradicete to cim procitate poruku. Drago mi je da se razumemo.
ma aje molim te!nismo znali dok nam nisi rekaoTwisted Transistor:Posle 2 godine cekanja interneta WoW ce za 12ak sati biti u mojim kandzama. HAHAHAHAHA!!!! Niko me ne moze zaustaviti. Blago meni i to original i boli me pupak za placanje. Ima se moze se. Ljudi, ne igrajte na piratskim serverima. Igranje u igraoni na Aerie Peaku (samo 42h) je mnogo bolje od 42 dana piratskog. Verujte mi na rec. Kupite original. Zadovoljite korporacije i zadovoljite sebe. Vi ne zelite pirata. Vi zelite da uvecate populaciju i zaradu Blizzardovih servera. Uradicete to cim procitate poruku. Drago mi je da se razumemo.
Dodji ovamo da te zveknem par putaTwisted Transistor:Posle 2 godine cekanja interneta WoW ce za 12ak sati biti u mojim kandzama. HAHAHAHAHA!!!! Niko me ne moze zaustaviti. Blago meni i to original i boli me pupak za placanje. Ima se moze se. Ljudi, ne igrajte na piratskim serverima. Igranje u igraoni na Aerie Peaku (samo 42h) je mnogo bolje od 42 dana piratskog. Verujte mi na rec. Kupite original. Zadovoljite korporacije i zadovoljite sebe. Vi ne zelite pirata. Vi zelite da uvecate populaciju i zaradu Blizzardovih servera. Uradicete to cim procitate poruku. Drago mi je da se razumemo.

9 sam rank a mi ne pobedjujemo uopshte u hordi ima jedan jedini premade i ne mogu da udjem u njega...Znachi AB nema shanse da pobedimo jedino ponekad wsg mozhda 2x na dan kada smo u AB pa pobegnemo u wsg i ako smo dovoljno brzi da uzmem 3 flag dok ovi iz ab ne predju u wsg inache gubimo stalno a ja bi trebo 10 rank sledece nedelje mada planiram da se vratim u pve nabavim malo gearmefhisto:Baklawa kako napreduje, koji si sada rank... Ewo ja se nadam da cu dobiti 8rank sada, inache sam i dalje friendly WSG, AB... jbg lako je tebi kada wi owe odwaljujete.. imash i honor i rep.... Mi pobedimo u AB jednom-dwaput dnewno, narawno kad ja ne igram.. u wsg malo, malo chesce...