World of Warcraft

Nemoj ni da razmishljash, vetj uzmi Undead rodju, necesh se pokajati (uglawnom zbog WotF) Za server... nisam siguran poshto werowatno hocesh neki realm gde ima nashih igracha uzmi haomarush pvp, dunemal ili onaj realm sa kog masa sa sylwanasa migrira, ah da mozesh i na xavius.

mefhisto:
Nemoj ni da razmishljash, vetj uzmi Undead rodju, necesh se pokajati (uglawnom zbog WotF) Za server... nisam siguran poshto werowatno hocesh neki realm gde ima nashih igracha uzmi haomarush pvp, dunemal ili onaj realm sa kog masa sa sylwanasa migrira, ah da mozesh i na xavius.
Ja igram na sylvanas i niko od srba nije migrirao... Bar ne iz horde

Istina, najbolja je... ali je neverovatno skupa, prosto mi nije više zabavno kad pomislim da svakog meseca moram da izdvajam po nekoliko hiljada samo za jednu igru... Pa za te pare mogu da kupim original bilo koje druge igre i da igram online ili ofline do iznemoglosti ...
Kad sam već počeo, koliko ljudi igra ovde wow i koliko već dugo ?

btw, No_name, pogledaj ovde za neke privatne servere, a na njihovim forumima pročitaj upustva i koje verzije podržavaju... ja sam privatne servere posle nekog vremena batalio; ćesto padaju, podržavaju malo igrača (premija je ako nađeš neki sa 100+ online igrača), malo su bagoviti, itd, itd... I puno vremena iziskuje njihovo pronalaženje, konfigurisanje i instalacija potrebnog pacha, i onda vidiš da je server više ofline nego online, i kreneš da tražiš novi :(

ali probaj, možda budeš imao sreće :)

Serijski_Ubica:
Istina, najbolja je... ali je neverovatno skupa, prosto mi nije više zabavno kad pomislim da svakog meseca moram da izdvajam po nekoliko hiljada samo za jednu igru... Pa za te pare mogu da kupim original bilo koje druge igre i da igram online ili ofline do iznemoglosti ...
Kad sam već počeo, koliko ljudi igra ovde wow i koliko već dugo ?
Josh malo pa godinu dana (original) a pre toga sam igrao pirata ali ne puno mesec ipo-dva

zdravo...
htela sam da pitam neshto...
Obozhavam War Craft i kada sam htela da probam WoW najbolji drug mi nije dao jer ga on igra i kazhe da je jako zarazno i da ne pochinjem da igram ni sluchajno da vishe netje pricati samnom :?
Jel' stvarno tako zarazna?

saki8050:
zdravo...
htela sam da pitam neshto...
Obozhavam War Craft i kada sam htela da probam WoW najbolji drug mi nije dao jer ga on igra i kazhe da je jako zarazno i da ne pochinjem da igram ni sluchajno da vishe netje pricati samnom :?
Jel' stvarno tako zarazna?
Jeste nemoj se zezati sa time i izazivati djavola samo preskochi

Ja sam lvl mog rogue do 60 uzeo exalted sa av revered sa wsg 8 rank i menjao sam ga za humana warriora koji je 10 rank i dosta je bolji od mog rouga eto tako da tju se sada baviti sa warriorom, i da priznam do sada nisam video kako je warrior jak. Ali horde forever

Back