miXed
Iskusan
- Poruka
- 6.560
ljudi na kom serveru da pochnem ? na kome ste serveru vi ? koja rasa ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zavisi koju zhelish klasu da igrashmiXed:ok sta da budem ? horde-alliance ? Night elf,undead... ?
Ja sam igrao vishe klasa rogue do 54 druid do 60 warlock do 44 i sada opet rogue 48 i od svih najvishe volim roguemiXed:ma bre koja ste vi klasa ?
Ja igram na sylvanas i niko od srba nije migrirao... Bar ne iz hordemefhisto:Nemoj ni da razmishljash, vetj uzmi Undead rodju, necesh se pokajati (uglawnom zbog WotF) Za server... nisam siguran poshto werowatno hocesh neki realm gde ima nashih igracha uzmi haomarush pvp, dunemal ili onaj realm sa kog masa sa sylwanasa migrira, ah da mozesh i na xavius.
Da http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-rogue-en&t=211759&p=1&tmp=1 ali je pitanje da li ce sve to biti bash tako i ima da se nachekamo do 1.12miXed:Da li ste videli patch 1.12 ? Rogue Talent Update !

Josh malo pa godinu dana (original) a pre toga sam igrao pirata ali ne puno mesec ipo-dvaSerijski_Ubica:Istina, najbolja je... ali je neverovatno skupa, prosto mi nije više zabavno kad pomislim da svakog meseca moram da izdvajam po nekoliko hiljada samo za jednu igru... Pa za te pare mogu da kupim original bilo koje druge igre i da igram online ili ofline do iznemoglosti ...
Kad sam već počeo, koliko ljudi igra ovde wow i koliko već dugo ?
saki8050:zdravo...
htela sam da pitam neshto...
Obozhavam War Craft i kada sam htela da probam WoW najbolji drug mi nije dao jer ga on igra i kazhe da je jako zarazno i da ne pochinjem da igram ni sluchajno da vishe netje pricati samnom :?
Jel' stvarno tako zarazna?
((Jeste nemoj se zezati sa time i izazivati djavola samo preskochisaki8050:zdravo...
htela sam da pitam neshto...
Obozhavam War Craft i kada sam htela da probam WoW najbolji drug mi nije dao jer ga on igra i kazhe da je jako zarazno i da ne pochinjem da igram ni sluchajno da vishe netje pricati samnom :?
Jel' stvarno tako zarazna?
Spor si ti...miXed:Trenutno sam lvl 10 !
Night elf rogue !
Istrenirao sam duel-weild !
Da drzhim 2 oruzhija !