commodore
Domaćin
- Poruka
- 4.296
kaze ona i da ce da me veze za stolicu i da me drogira... 
... ne veruj bas sve sto cujes.
A za dopisivanje ... moze... moze sve...

... ne veruj bas sve sto cujes.
A za dopisivanje ... moze... moze sve...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je otprilike napisala Beti, a posle je bilo nešto i o pijankama po firmama a u vezi proslava...Betty:"Zanovetanje i primedbe zbog vremena ili pokvarene fotokopir-mašine postali su prekršaji za koje radnici mogu dobiti otkaz u toj informatičkoj kompaniji. „Zaposleni su potpisima na ugovorima pristali da budu dobro raspoloženi, a oni koji se probude neraspoloženi neka ostanu kod kuće”, rekao je neimenovani menadžer firme."
I meni.:-?hanibaI77:mislim meni je problem da motivisem ljude za nesto u sta ne verujem sama.
CaLiMeRo:Ovo je otprilike napisala Beti, a posle je bilo nešto i o pijankama po firmama a u vezi proslava...![]()
A mene zanima - DA LI JE DOBRO RASPOLOŽENJE IMPERATIV SADAŠNJICE, NE SAMO NA POSLU, NEGO I INAČE? :shock:
Mislim, što je bre veselost ispred tuge?
Lično glasam za ravnopravnost svih stanja i osećanja.
Neću da budem nesrećna što sam nesrećna. Hoću samo da budem nesrećna.
Ako razumete o čemu govorim...![]()
Čekaj, opiši malo šta rade ti tvoji malo-malo-pa depresivni? :shock: Ako samo kidišu na šećer, možda im život počinje nakon jutarnje kafe. 8-) Postaraj se da bude dovoljno sugar-supplies i biće sve OK. :wink:Betty:jeste li imali u rl iskustva sa nesrećnim kolegama/koleginicama? Onako, malo malo pa u nekom TRAGIČNOM raspoloženju :?
Mene to nervira.
I ne vidim NIJEDAN razlog da se puca po šavovima zbog toga što npr. nema šećera!
Imam i ja jednu što stalno ima neke komplikacije i UVEK negativne komentare. :-? To je pomenuta "on the flow"... To baš opterećuje, ja sam po prirodi vedra i mrzim da mi neko mrači u svakodnevici...mammy:jedna cura koja je citav dan, ali CITAV DAN brondala....sad joj je hladno, sad joj je vruce, sad je onaj program izludjuje, pa je gladna, pa kad ce rucak, pa kako su ovi keksi ostarili, (kopir aparat, kompjuter i konkretne stvari ne treba ni da spominjem) ma, da siznes...
E jesi blesava. :wink:hanibaI77:pa gde cu draga cali sa ovih **kg u modele?
pazi cenzurisalo mi kilazu
hvala![]()