Word 2003 / 2007...

• Začetnik teme Začetnik teme 3d0
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa ja nisam stručnjak ali za sedmicu ti je potreban "jači" sistem... Nisam uspela da provalim dal' ima neke razlike po pitanju "sadržaja" jer mi je za nju mnogo slab komp. i išlo je sporo i morala sam da se vratim na trojku. Jer reč koju otkucam se pojavljuje tek posle otprilike tri reči posle nje...

Велика је разлика....у 2007 је све лакше...доступно...али је СВЕ ново другачије у односу на 2003...па се на крају испостави да многима није лакши...Слажем се са sunchaya доста је захтевнији 2007...рецимо ако имаш слабији рачунар спорије ће ти отварати документа...а то мене рецимо смара...

Pa tesko da ces dobiti ovde link, jer je piraterija zabranjena, pa ako nema neka demo verzija na Microsoft-u ili na nekom drugom sajtu, a cisto sumnjam da ima, moraces da trazis na drugim forumima. A sto ti je toliko potrebno za ispit?

Pa ja nisam stručnjak ali za sedmicu ti je potreban "jači" sistem... Nisam uspela da provalim dal' ima neke razlike po pitanju "sadržaja" jer mi je za nju mnogo slab komp. i išlo je sporo i morala sam da se vratim na trojku. Jer reč koju otkucam se pojavljuje tek posle otprilike tri reči posle nje...

Taj jaci sistem od 1GB memorije DualCore procesora radi kod mene savrseno :). Cak moze da se podesi snimanje u doc file :)

Back