Boris Grušenko
Buduća legenda
- Poruka
- 26.596
U više navrata sam ulazio u polemiku sa raznim nedovršenim likovima na temu mogu li privatne kontroverze umanjiti umetnički značaj velikih stvaralaca.
Šta vi mislite o tome?
Šta vi mislite o tome?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Genije.
nzm za ovog alena,nisam ga gledo niput,delue ko ćoravi pretenciozni smarač,nego pričam generalno,iritantne su mi užasno te lažne dihotomije
kako nema, pa činjenica je da je pedofil i incestar a verovatno i nekrofil lolDok dokučite koliki mu je moram nešto da dodam.
Spodoba Harambe lupeta nešto što blage veze sa stvarnošću nema.
Ova tema je otvorena upravo zbog takvih no kako je utekla nakon što je zagadila ovu temu svojom mentalnom nuždom sačekaćemo da se okuraži.
mnogo dosadan,ruzan i iritantan lik
Don Dzonson, jako mi misljenje, on po meni i nije neki glumac,I Don Džonson je to mislio o njemu.
Znaš onaj Марлборо мен.
to je opštepoznato, to mogu da negiraju samo bolidiGde si ti to čuo jarane? Čime su potkrepljene te tvoje činjenice? Mada kapiram da kad je bolidima nešto nedokučivo oni u tome vide nastranost.
kako nema, pa činjenica je da je pedofil i incestar a verovatno i nekrofil lol
a i nzm što ga ti tolko braniš, da mu nisi rod neki hm
Dok dokučite koliki mu je moram nešto da dodam.
Spodoba Harambe lupeta nešto što blage veze sa stvarnošću nema.
Ova tema je otvorena upravo zbog takvih no kako je utekla nakon što je zagadila ovu temu svojom mentalnom nuždom sačekaćemo da se okuraži.
e toe lik bivsi melani grifit,2xGde si ti to čuo jarane? Čime su potkrepljene te tvoje činjenice? Mada kapiram da kad je bolidima nešto nedokučivo oni u tome vide nastranost.
- - - - - - - - - -
I Don Džonson je to mislio o njemu.
Znaš onaj Марлборо мен.
a po kakvom osnovu?to je okej
Genijalac.
Ibas bas prosek.
pazi, ja jos uvek drkam na pamelu anderson iz barb vajr.
:
e toe lik bivsi melani grifit,2x
e toe lik bivsi melani grifit,2x