WOLFESTEIN

• Začetnik teme Začetnik teme charly
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
C

charly

Gost
U cemu je fora? Poceo sam da je igram, pobijem sve one nemce, uzmem im oruzje i vrtim se u krg.
Sta se tu ustvari trazi, tj. sta valja ciniti?
HVALA!

кад завршиш све то са немцима онда сиђеш као у неки гроб и ту се лешиш ша мумијама, монструмима и осталим сатанистима... 8)

Prtpostavljam da si 'zaglavio' u gradiccu na lokalnom groblju? Ako je tako, moras da bacish bombu/granatu na ulaz u kapelicu ili shta je vecc (sorry, davno se igralo), ne bi li otvorio ulaz. Pazi kako bacash bombu/granatu - treba da udari bash u vrata (kamena, chini mi se).
Ako je negde drugde problem, reci na kom si nivou ili ukucaj u pretrazivach walkthrough+wolfenstein i chitaj reshenje.
Uzgred, igra je fenomenalna, najbolja tog tipa koju igrah, chak bolja i od SOF-a! Pazi samo, mnogo je gadno u podzemlju... :twisted:

Cao svima???
Obracam se jer mi treba pomoc oko ove igre...
Sve sam instalirao i kada hocu da udjem na neki server pise mi sa strane da nesto
treba da Download-uje na primer 4.12 mb a onda to zavrsi pa opet zapocne ispočetka...
A na neki server pise za moram da cekam- awaiting connection i tako tera do 100 % i
ja se taman ponadam da cu upasti na server a on nastavi da tera 101,102,103 % i tako dalje...
Pa dokle bre do 1000000000000 % ???
Molim vas pomoc obozavam ovu igricu ..???
Hvala unapred !!!

Back