WMP Plug-ins

maniaccc

Ističe se
Poruka
2.381
Ovako...kada zelim da pogledam film koji skidam u avi formatu, znaci nije gotov, nego idem na preview da bi video sta sam skinuo, wmp mi izbaci obavestenje da mi je potreban codec, i ja odem na Web Help, ali tamo nigde nema opcija za downlaod plug in-ova?

I jos nesto...kako da namestim da mi sve ikonice za muziku, filmove itd. budu WMP, jer cim skinem neki drugi media player on mi prebaci ikonice da se po defaultu otvaraju sa tim programom?
 
Od kodeka ti preporučujem K-Lite Codec Pack. Ne trebaju ti plug-inovi za gledanje filmova već kodeci. Evo linka za download.
http://www.free-codecs.com/K_Lite_Codec_Pack_download.htm
Za ikonice idi u WMP na Tools - Options - kartica File Types, na njoj klikneš na dugme Select All ili odabreš ručno šta želiš da registruje, a zatim na OK. Posle restarta kompa WMP će registrovati fajlove kao svoje.
Ako hoćeš bez restarta ideš na određeni fajl desni klik pa onda Properties, na kartici General dugme Change.... Otvoriće ti se prozor sa listom programa, odabereš WMP i ideš na OK. Svi fajlovi sa tom ekstenzijom biće registrovani kao WMP fajlovi.
Ne znam koje to filmove gledaš (možda su oni bezobrazni :) ), ali moja preporuka ti je za gledanje filmova MV2Player ili BS Player.
 

Back
Top