gost 189815
Iskusan
- Poruka
- 5.826
ako je gledao neko jel moze da mi preporuci nesto na tu foru,tipa psiholozi i kriminalci,al da je normalna a ne klasicno americko retardirana ko kriminal majnds...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako je gledao neko jel moze da mi preporuci nesto na tu foru,tipa psiholozi i kriminalci,al da je normalna a ne klasicno americko retardirana ko kriminal majnds...
Mozda serija Profajler.
Starija je od Criminal Minds i mislim da je bolje uradjena.
Gledao sam jos nesto gde zena ulazi podsvesno u um ubice ali ne mogu da se setim kako se zove serija, znam da je bilo na B 92 ranije.
Profajler je prva serija tog tipa koja se pojavila... Dobro je uradjena, ali mi je glavna glumica malo iritantna. Criminal Minds je po sadrzaju hard core u odnosu na nju, to dosta menja utisak.
U tom slucaj nemoj da gledas film Univerzalni vojnik sa Van Damom
Nije bilo kod puno serija sa tom tematikom, mozda i serija Brojevi gde sa matematicarem resavaju zlocine.
Video sam samo par epizoda, nije mi odgovarao termin emitovanja a mrzi me da skidam seriju.
Brojevi su mi onako, da lepo prodje vreme, ali pratila sam ih redovno dobre glumce su imali... Recimo Perception me je prijatno izenadila, mada neki put umeju da zbrkaju malo radnju... Mentalist mi uopste nije legao, ali sam dogurala do polovine pete sezone... Mislim da nisu dobro uradili deo sa Crvenim Dzonom, a i malo su naivni sa nekim objasnjenjima....
Nisam gledao to.
Mentalist sam mozda video prve dve epizode, ako je tu glavni lik direktor ludnice.
Nije, Mentalist je o nekom prevarantu koga angazuje poicija kao savetniak u resavanju zlocina.
Baci pogled na Perception, mene je prijatno izenadila.
Brojevi su mi onako, da lepo prodje vreme, ali pratila sam ih redovno dobre glumce su imali... Recimo Perception me je prijatno izenadila, mada neki put umeju da zbrkaju malo radnju... Mentalist mi uopste nije legao, ali sam dogurala do polovine pete sezone... Mislim da nisu dobro uradili deo sa Crvenim Dzonom, a i malo su naivni sa nekim objasnjenjima....
............................E vako, The Fall
je odlična serija. Waking the Dead *hmmm nije nesto ovako iz trejlera
i Silent Witness*ovo samm gledal na preskoke na tv..
su slične Wire in the Blood, ako voliš engleske krimi drame. Takođe obavezno pogledaj Peaky Blinders (užasan trejler, odlična serija). A od američkih, pa ne znam.
True Detective**prva sezona je odl;icna,drugu samprestala na polada gledam jer mi je delovala opet smorno i predvidivo...
mi se svideo jer nije baš klasična serija. I sad mi se svidela prva epizoda Mr Robot. Al generalno više volim engleske serije![]()