WinRar pakovanje - problem?

Skotina

Zainteresovan član
Poruka
437
E sad ovako!!! Kad zapakujem neke fajlove u winrar-u i onda hocu da dodam jos neke fajlove u arhivu, samo idem add to archive(al sam pametan :D )!!! E a problem je kad napravim SFX arhivu (exe fajl a ne rar ili zip) i podelim je na vise delova, na primer 3 dela od po 700MB!!! U takvu arhivu ne mogu naknadno da dodajem i brisem fajlove!!! Jel ima neko resenje kako da ubacim koji fajl, jel mi se ne pakuje ponovo 3x700MB!!!!

Evo detaljnije!!!

Obelezim zeljene fajlove--> add to archive--> kliknem na make SFX archive-->onda na split to volumes, bytes 700MB--> to je to!!! On napravi tri fajla: prvi exe (izvrsni)i dva rar!

A kad sve ovo uradim samo ne obelezim split to volumes, bytes, on napravi jedan exe fajl!!! E pa u njega mogu naknadno da dodajem sta god ocu, a kad podelim na vise fajlova NEMOGU!!!!!!! :(

Sta da radim??? El ima neko resenje za ovo???

Cekaj, nisam te razumeo. Jednu SFX arhivu koja ima 3 obicne RAR arhive si podelio na 3 dela. I hoces da neke fajlove ubacis u jednu od te tri arhive? Nemoj da mi verujes ali mislim da ne moze jer sam slicno nesto skoro pokusavao i nije uspelo jer WinRAR pravi svoj redosled eXtractovanja fajlova. Ako mu dodash jok neke fajlove on gubi tu sinhronizaciju medju zapakovanim fajlovima i moze samo da ti prijavi error...
Fajlove mozes da dodash ali mislim da nece da uspe.

xexe, nije bre nego chatujem, a ovde stalno treba da klikcem na REFRESH da vidim da li se pojavilo ovo
folder_new.gif
pa... :lol:

Back