georgejune
Starosedelac
- Poruka
- 198.724
Pa bogami evgenij ima ih tuzi
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Не само да сам га инсталирао, већ сам га и купио прошле године.Naježim se kada u 2023-ćoj godini vidim WinRAR instaliran... a viđam ga često. I kad iskoči ono da ga kupiš, znači zadavio bih nekoga.
Jel' dobro zipuje za te pareНе само да сам га инсталирао, већ сам га и купио прошле године.
Рарује, не зипује.Jel' dobro zipuje za te pare
Kad kažem "zipuje" mislim na svaki tip kompresije.Рарује, не зипује.
Bumeri su navikli na taj winrar , drugar navikao i ne koristi nijedan drugi pošto jel navika...Kad kažem "zipuje" mislim na svaki tip kompresije.
Ne znam šta bi bila prednost RAR arhiviranja u odnosu na LZMA2 ili PPMD protokol koje koristi besplatni 7zip?
Zašto preći na bolje rešenje ako imamo gore rešenje. Alan Ford.Hiljadu mu puta rekao da to sve ako ne i bolje radi 7zip koji je free ali ne vredi.
Mislim da to isto moze i 7z. Za ISO, na Winu treba poseban softver...winrar ima svoje prednosti
otvara sve zivo
meni je svojevremeno odlicno sluzio i za ISO fajlove a takodje se mnogo bolje snalazi kad su imena datoteka predugacka i jos kad ide granjanje foldera u dubinu, otpakivao je stvari koje windowsov zip nije mogao.
lol , odakle ti to ?da ali winrar ima verzije i za android linux i mekove racunare dok je 7z samo za win.
Ma jok. Imas sve formate arhiva i za Linux, i za macOS.da ali winrar ima verzije i za android linux i mekove racunare dok je 7z samo za win.
Ima par godina kako je tako ... imas source code pa mozes i za android da napravis app i niko ti ne brani.to je nesto novo.
vidis da je u beta fazi.
pre nije bilo.