Windows XP se ne pokrece...???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Vajsmilan

Početnik
Poruka
34
Mom drugu je danas komp riknuo tako sto posle windows logo ekrana se pojavi samo crn ekran i tako stoji...o.O Pojavi se windows profesional i ona crta sto ide dole i posle toga nista, a tu bi trebalo da pise ''Dobro dosli'' i tako to, onaj loggin screen.

Jel mi mozete reci koji su najcesci uzroci ovog problema i na koje nacine moze da se resi...? Probao je i u safe mode da udje ali kaze da i tako isto. A ja nisam mogao to malo bolje da pogledam jer smo se samo culi preko fona posto on zivi daleko, pa mi je on to ispricao.

Neka ubaci Windows CD i neka pokuša Repair ili instalacija....Prije toga sa Hirens Boot CD pregledati Hard disk...Više puta mi se desilo da na Hardu postoji bad sector i nakon popravke istog Windows se podigne normalno....Eh, sada nam kaži pošteno, jeli to kod tebe ili tamo kod druga koji živi na drugoj strani zemljine polulopte???

pre ces stici sa n.bg do sremcice nego od mene do centra grada :nosijelku:

sve je receno,nesto je ostetilo windows,prvo proveriti hard na greske,mozda pokusati win repair ,a reinstalaciju ostaviti za kraj. nadam se da je sve porezano ili particije odvojene,ako nije,podizi linux sa cd-a ,kopiraj na flesh ,rezi.... z:poz:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back