milsu
Domaćin
- Poruka
- 3.090
Evo, ovako. Imam legalnu kopiju Windows-a XP Home SP3 sa svim zakrpama. Jedne noći, slučajno sam zaspao, dok su kompjuter i internet ostali uključeni. Kada sam se probudio, otvorio sam Explorer, i pojavila se neka stranica V9 Search, ili tako nešto, i dodatni prozorčić sa preporukom da umesto Bing-a koristim taj V9 pretraživač. Pošto me tematika uopšte ne zanima, kliknuo sam Cancel. Zatvorio sam prozor Explorera i otvorio ga ponovo, i opet se pojavila ta stranica V9 Search. Pogledao sam Internet Options, i video da je početna stranica postavljena na taj V9 sajt, nemam pojma kako. Vratio sam na about:blank. Zatim sam opet krenuo na internet, kada je kablovska konekcija pukla. Onda sam restartovao kompjuter, nemam pojma zašto, delovalo mi je kao dobra ideja. Tada sistem više nije hteo da se podigne. Diže se više od pola sata, i nikako da se podigne. Kada ga restartujem na dugme ili isključim pa uključim, isto. Ubacio sam instalacioni disk u CD ROM, i tada se sporo podizao, ali je ipak uspeo da se podigne. Skenirao sam hard disk sa NOD 32, i nije pronašao nijedan virus. Kada pokušam ručno da apdejtujem sistem, pojavi se prozorčić sa uputstvom da moram da izmenim Internet Explorer security settings. Izgleda mi kao da se preko noći automatski učitala zakrpa koja mi je promenila neka podešavanja, i poremetila sistem. Da li neko ima slična iskustva?