Windows expirience index!!! Nesto nije u redu! O.O Brzo pomoc!!!

Vajsmilan

Početnik
Poruka
34
Ja sve lepo radio na kompu, nista neuobicajeno, i odjednom resetuje mi se windows explorer i postavi se tema na win 7 basic!!! Ja odem u windows expirience index kad ono tamo mi stoji ocena za "Desktop performance for windows aero" 1.0!!!!!!!!! Minut posle mi se vratila tema na staro ali ovaj score je ostao!!!!
Kako je to moguce??? Pre mi je uvek bilo oko 6.4 kao i gaming graphics!!!!! Imam ATI Radeon EAH 3650 256mb DDR3, i malo sam ga kloknuo...valjda...i tera mi hvala bogu i do skorasnje igrice na high u 1920x1080 rezoluciji...:mrgreen::worth:

Ja sve lepo radio na kompu, nista neuobicajeno, i odjednom resetuje mi se windows explorer i postavi se tema na win 7 basic!!! Ja odem u windows expirience index kad ono tamo mi stoji ocena za "Desktop performance for windows aero" 1.0!!!!!!!!! Minut posle mi se vratila tema na staro ali ovaj score je ostao!!!!
Kako je to moguce??? Pre mi je uvek bilo oko 6.4 kao i gaming graphics!!!!! Imam ATI Radeon EAH 3650 256mb DDR3, i malo sam ga kloknuo...valjda...i tera mi hvala bogu i do skorasnje igrice na high u 1920x1080 rezoluciji...:mrgreen::worth:

Ma kako da ne, Moj 3870 jedva gura na mediumu pri rezoluciji 1400x900.

Pa ne znam, teram Mass Effect, Modern Warfare 2, DMC 4, Lost Planet 2, Split/Second, Fallout 3 u Full HD na high, bez AA i V-sync i tera super... Igrao sam i Mass Effect 2 na high ali mi je samo malcice seckao,kao i Gears of war,a greota mi da igram te igre na medium pa cekam sada novu grafu... I jos imam drugi monitor Hansol 17" zakacen na zidu koji koristim kao TV,mada nisam primetio promene u performansama kada sam ga prikljucio...:mrgreen:
P.S. A i rekao sam do skorasnje igre,kao sto vidis ove igre nisu izasle pre mesec-dva nego malo vise...
Skoro sam igrao i Starcraft 2, i mislim da sam i nju terao na high, ali se stvarno ne secam, moguce da su neke opcije bile i na medium ali ne verujem jer meni smeta kada ne mogu barem high da izvucem iz igara kao sto sam vec spomenuo za Mass Effect 2 i Gears of war...

Procesor sam sa 700Mhz digao na 885Mhz i memoriju sa 800Mhz na 1010Mhz...ali ne znam da li ovi klokovi stvarno rade posto ih podesavam preko Catalyst control center-a...a sve mi to izgledano nekako prelako...:-P
Ne znam da li to nesto mnogo pomaze sto grafa uzima 767MB sistemske memorije pa "kao" ima 1023 teoretskih MB...:confused:

A ostatak konfiguracije mi je:
AMD Athlon X2 na 2.7 Ghz
2GB DDR2 800Mhz
Asus M2N-XE

Mislim...nEmo' se ljutis...:lol:

Poslednja izmena:

Back