jolemisa
Buduća legenda
- Poruka
- 34.847
Ma nisu stabilizovali ni 10-ku,a kamoli 11-icu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
10ka radi dobro, mada mi je malo skucena, ne znam vise volim UnixMa nisu stabilizovali ni 10-ku,a kamoli 11-icu.

10-ka radi izuzetno dobro,problem je samo palenje i ocitavanje svih instaliranih programa.Kada krene nema problema.Skrati sam sve sto je moguce skratiti,palenje,ali opet vrte oni isprekidani kolutici.Pa kada se upali,onda krene Windows Defender da skenira svaki instalirani program.To traje i dosadno je.Ostalo je sve u redu.10ka radi dobro, mada mi je malo skucena, ne znam vise volim Unix
No na cerkinom laptopu iz 2015. radi odlicno, a dete igra sve igre na njemu bez problema![]()
Sta ocekujes da bude bolje na 11ici?imam laptop lenovo ideapad 320 sa pentium 4200 procesorom i 8gb ram-a...10-ka na njemu samo fercera, ali procesor nije na spisku procesora za instalaciju win11...celeron je tu ali nije pentium osim silver i gold verzije
u čemu je fora jer ovaj 4200 uopšte nije loš procesor sa 4 jezgra?
i da li to može da se premosti?
Da se za 100 godina napokon uključu na HDD-u.Sta ocekujes da bude bolje na 11ici?
pa kad prestane podrška na 10 svejedno ćemo morati 11...što čekati?Sta ocekujes da bude bolje na 11ici?
Na kom si build-u?Izgleda vrh. Upravo instalirao. Mana je sto nisu ceo gui preradili, vec samo start, settings i foldere, ostalo je sve isto win xp.
Ne znam koji im je *****, sto to ne poprave kako treba. Konacno nesto sto lici na moderan sistem.
Zapravo ne , na tu foru love one bumere koji su se lozili na xp i ranija izdanjaJa volim CP, ali su ikonice odvratne. Kad dodjes sa neke normalne linux distribucije ti vidis da stariji windowsi ne lice ninasta. Samo treba da zamene izgled ikonica u nesto modernije. Ja bih bio time zadovoljan.

Windows 11 ne radi na hardweru koji ne podrzava TPM...Da li je neko probao kako rade stariji piratski odnosno krekovani programi?
Bez total komandera ne mogu da zamislim rad sa fajlovima i folderima, onda ACDSee 12, Revo Unistaller 3 i slični.
Može li se naći neki programčić za gašenje apdejtova i Win Defendera?

Koliko ja znam Mac i ne moze nesto da se menja sto se tice izgleda,barem za starije verzije.... i jos samo da dodam o izgledu operativnog sistema (nebitno Win, Linux, Mac ...) kome se ne svidja "fabricki dizajn" postoji na internetu bezbroj slicica i ikona ... pa download kako kome odgovara ... treba da se postuje ono "o ukusima ne treba raspravljati"
To ako nisi znao vec mozes instaliratiprve ozbiljne informacije o windows 11
Da, macOS nema podrsku za teme, ali nema veze zato Windows i Linux imaju brdo tema da lice na macOSKoliko ja znam Mac i ne moze nesto da se menja sto se tice izgleda,barem za starije verzije.

Linux tu posebno dominiraDa, macOS nema podrsku za teme, ali nema veze zato Windows i Linux imaju brdo tema da lice na macOS![]()