Window.dll?

Mirko65

Obećava
Poruka
98
Prilikom instaliranja Harry Pottera (Prisoner of Askaban) nece da ga pokrene jer kaze, ne moze da nadje „Window.dll” iako ga ja na „Search“ nadjem u igri. To se ne desava samo na toj igri vec I na NFS Hot Pursuit I jos nekim. Instaliran je XPSP1, na AMD64 3000+, 512MB, 3d Club FX5200le. Mozete li mi pomoci da to nekako resim?

.dll fajlovi u najvecem broju stoje u Windows/System32 folderu i sve aplikacije "po defaultu" tu traze potrebne im dll-ove, Dynamic Link Library ili kako Win krsti: Application Extension - to su ti otprilike neki algoritmi i celi "programi" koje aplikacije mogu da dele.
E sad mozes da probas da to sto si nashao prekopiras tamo u System32 pa vidis sta ce da se dogodi, ali meni je tu nesto sumnjivo, jer Window.dll nije iz std. Windowsove ponude, ja ga nikad pre nisam video, a i obicno nemaju tako jednostavna imena sa pocetnim velikim slovom. Ocu reci moguce da je neka varijanta virusa, pa bi bilo lepo da prbas nekim AV da proveris komp. :wink:

Hvala na pomoci „Kad lupim lupim”, ali ipak je moje neznanje bilo u pitanju. „Jedan fajl” nisam smestio gde treba, vec sam ga seljacki zalepio i rezultat je bio neprepoznavanje. Sad je sve OK, a i ja sam se valjda naucio. Hvala u svakom slucaju.

Back