Win32 Kill disk j

Pedja-74

Početnik
Poruka
14
Ja sam novi na ovom forumu pa mi treba pomoc iskusnih strucnjaka u vezi ovog virusa ustvari dali on uopste postoji to je pravo mozda pitanje jer na testu od 15 najbolje rangiranih antivirusa jedino ga vidi avast "malo cudnio"bar meni komp radi ok i sa tim virusom ali me bas zanima dali mozda on njega vidi samo kao virus a da nije virus posto ga drugi nevide ili je stvarno virus svaka pomoc dobro dosla .Unapred zahvalan.pozzzzzz

Vidim da ne vjerujes strucnjacima sa ES-a.. Nije ni zacudo.. Ljudi su ti tamo lijepo objasnili sta je problem i sta treba da uradis.. ne vidim razlog da im ne vjerujes, mada sam i ja isao u potragu za tvojim problemom i dosao do istih zakljucaka..

Preporuke ovde vaze iste koje si dobio na vec pomenutom mjestu..

Ako bas nisi siguran, koristi i programe koje ti je naveo covjek napisao..

Ako mozemo jos nesto da ucinimo javi se, ili jednostavnije postavi HijakThis Log

GZ Na ovoj temi na es sto si postavio nisam ni sumnjao na njihovu strucnost nego se raspravljalo i na dugoj temi pa sam na nju i mislio ali videcemo probao sam sve sto su mi ljudi rekli sa te teme i viris nevidi podatke sam sklonio pa videcemo hvala na savetu.pozzz

Back