win fast tv 2000 xp rm tv kartica

srećica

Aktivan član
Poruka
1.918
imam jedan problem,nadam se da ce te mi pomoci da ga resim!
Kupila sam pre nedelju dana tv karticu i to win fast tv 2000 xp rm . Na netu sam gledala koja je dobra i vidim svi su je hvalili pa je ja i kupila.
Oni su mi u servisu stavili karticu u kuciste, povezala sam je sa tvom i nasla sam jedno 10ak kanala. Ok,sve je strava,sve je fino i slika je lepa,ALI NEMAM ZVUK!

Ne mogu uopste da ga namestim,cak i ne znam kako. Zvucnici mi rade,pustam muziku ok. Radi mi i mikrofon. Tamo u uglu kod sata gde je volume sve je na maximumu, nije nista mute, u control panelu nije mute. itd

Molim vas, recite mi sta da radim? Jako me nervira sve to! Da li neko od vas ima tuu tv karticu, da li je imao problema itd...

Zahvalna!

hvala na odgovorima. nasala sam taj kablic,ali stvarno ne znam gde da ga utaknem. tamo gde je tv artica na kucistu, imam 4 kruzna,nijedan pravugaonog oblika,kao sto je na kablu. deo za mikrofon mi je takodje kruzan,mozda ispod?
Mozete li mi to malo detaljnije objasniti? Hvala

I ja imam istu karticu, tako da je taj kabl najverovatnije pljosnat.
U tom slucaju jedan kraj kabla (moras otvarati kuciste) ubodi u TV kartu (videces vec gde, ne mozes da promasis), a drugi kraj u zvucnu karticu, i tu je svejedno gde ubodes, samo moras videti sta pise pored mesta gde si stavila taj drugi kraj (pa to sto pise nadji u audio podesavanjima TV karte i stavi kao audio out, record i sve gde god mozes).

Back