Wim86 natalna karta

Wim86

Primećen član
Poruka
879
Interesuje me ljubav,bas mi nesto ne ide...karijera,da li cu i kakav bi brak mogao da imam ...
Hvala

Prilozi

• astro_w2gw_01_pera_peric_hp.79807.jpg
    astro_w2gw_01_pera_peric_hp.79807.jpg
    64,7 KB · Pregleda: 29
HM, nekako si vise orijjentisan na posao, ambicije naglasene...
U polju partnerstva ti ja Uran, pa donosi kratkotrajne veze, nesto neobavezno se muvas...
No, kad ti ode Saturn iz Device iz prvog polja, imaces dozu ozbiljnosti,
a drugacije ces gledati i na sebe i na moguce veze.

Super!
Pa kad da stignes jos i oko ljubavi...?
A to sto radis pored studija, nesto u vezi struke...ili deseta vrsta posla?

Sudija ili advokat? Koje zvanje preferiras?
Interesantna, lepa karta, nadam se da ce se jos neko od forumasa ukljuciti?

Blizanac, Devica , vladalac Merkur u Raku u 10. polju gde je i Mesec, s tim da ide ka 11.
Roditelji?

Ne vezano za struku,posao je takav da imam vremena i da ucim dok radim....
Pa jos uvek nisam odredio tacno ali se pre vidim kao sudija nego advokat. Roditelji razvedeni.
Nesto nemam volju za ucenjem sad....a moram da uhvatim uslov.
Ma nikako da mi se desi nesto ozbiljnije na polju ljubavi sve nesto kratkko i bzveze.

Pre sveg svega, od onog vremena za ucenje, ako hoces, nadji na forumu za Saturna u 4. polju.

Pored one ambicioznosti koju ti daje Mars u Jarcu, daje ti i mogucnost da se kroz hobi ili sport iskazes.
Imas opoziciju sa Venerom koja moze da da neusaglasenost u tebi samom...hocu~necu, vise si drugar, to ti bolje ide, sa curom kao curom...nekako zategnuti odnosi...

....a lako je moguce da zbog onog Saturna u 4. imas neki "zid":, emotivnu distanciranost,
....atmosfera poneta iz doma i koja je moguce bila nekako hladna, moguce selidbe ili neka naelektrisanost, tajanstvenosti, mozda nedorecenosti, cak neiskrenosti... sve to daje neki disharmonican ton,
pa dok se instrumenti "nasteluju"...ipak je potrebno VREME da se covek zagleda u sebe iznutra....
sto je moguce da ti upravo u ove dve godine i odradjujes jer ti je Saturn presao preko ASC i kroz prvu kucu...
jeste ti dao mozda neku vrstu samoce, usamljenosti...ali to je tako trebalo, ne moz' covek u guzvi da razmislja...pogotovo o samom sebi...
Prestaces uglavnom i sa idealisanjem potencijalnog partnera, nekako ces imati realniju sliku...prosto ces mastu odradjivati kroz hobije...sto god da je to, iskoristiti mastovitost na konstruktivan nacin...

Kada ti pocinje ispitni rok i koliko imas ispita za taj uslov?

18 imam prvi ispit.... 4 mi fali a uslov .Ma u protekle 2-3 godine desavalo mi se kao da hocu nesto da uradim a ne mogu,neka apatija,nezadovoljstvo samim sobom.....osecao sam se usamljenim a nisam imao snage da tako nesto promenim....

Ajd i ja da kažem koju... Oženićeš se, ako je tačno vreme rođenja, u tvojoj 29-oj godini. Žena će biti najverovatnije Riba ili Bik. Predisponiran si na mušku decu, prvo bi trebalo da dođe u tvojoj 30-oj godini. Žena će imati poteškoća sa trudnoćom tako da mislim da će joj raditi carski rez... Brak bi trebao da bude ok, mada stoji mogućnost za više od jednog braka... Problemi u braku bi bili najizraženiji u tvojoj 45-oj godini...

Toliko od mene :)

Ajde bar neko....nesto...

Sad bas krenuli,hm?
Jupitr je u sedistu, recepcija egzaltacije sa Venerom u Raku,
Pluton u sedistu
Mars u egzaltaciji
a imas i Mesec trigon Pluton. aspekt koji daje osobi mogucnost za emotivnu regeneraciju.
Shvati da je ovaj period hibernacije bio sigurno potreban, da napunis baterije...
...one nevidljive, jer je moguce da ces kad se pokrenes, ici brze nego sto sad zamisljas.

Do kraja septembra odradjuj poslove koje si vec zapoceo ili zapocinjao, ako imas neke ispite iz dva dela ili da ih ponovo polazes, sada bi to bio dobar momenat.

Sad bas krenuli,hm?
Jupitr je u sedistu, recepcija egzaltacije sa Venerom u Raku,
Pluton u sedistu
Mars u egzaltaciji
a imas i Mesec trigon Pluton. aspekt koji daje osobi mogucnost za emotivnu regeneraciju.
Shvati da je ovaj period hibernacije bio sigurno potreban, da napunis baterije...
...one nevidljive, jer je moguce da ces kad se pokrenes, ici brze nego sto sad zamisljas.

Do kraja septembra odradjuj poslove koje si vec zapoceo ili zapocinjao, ako imas neke ispite iz dva dela ili da ih ponovo polazes, sada bi to bio dobar momenat.

Hvala Senka na izdvojenom vremenu....potrudicu se maksimalno da poskidam te ispite.

Back