WIKILEAKS: Tadic bojazljiv i neodlican!

Diplomatska prepiska pokreće nova pitanja o mogućoj ruskoj ulozi u pomaganju Mladiću.
Zapadne diplomate kažu da se rusko odbijanje da sarađuje u tom slučaju uklapa u rusko nastojanje da podrije Haški tribunal koji smatra zapadnim instrumentom okrenutim protiv pravoslavnih Slovena, piše "Njujork tajms".
Ruska ambasada nije odgovorila na pitanje lista da li njene diplomate pomažu Mladićevim pristalicama, ali je izdala saopštenje da su se njene diplomate u jugoistočnoj Evropi ove nedelje sastale sa šefom srpske diplomatije Vukom Jeremićem radi razgovora o njegovom putu u Moskvu sredinom decembra.

BRACA RUJE STITE RATKA MLADICA :super:

Pa ne znam kako je Karađorđu a i ne brinem mnogo za njega ...više brinem za nas koji smo živi ....mi trpimo VELIKOG VOĐU .....

E sada , bojažljiv - jeste , neodlučan - još više , ali glavne njegove osobine su DEMAGOG I SUJETAN .... istina u vreme kada je opisivan dominirale su te dve koje su navedene sada dominiraju ove druge dve .....

Pa ne znam kako je Karađorđu a i ne brinem mnogo za njega ...više brinem za nas koji smo živi ....mi trpimo VELIKOG VOĐU .....

E sada , bojažljiv - jeste , neodlučan - još više , ali glavne njegove osobine su DEMAGOG I SUJETAN .... istina u vreme kada je opisivan dominirale su te dve koje su navedene sada dominiraju ove druge dve .....

Za ovog je Nikola Secerovski Cercil :cool:

Back