Who's Leaving Who

Sta mislite vi ko ostavlja vise..muskarci ili zene?I zbog cega raskidaju..nemojte ono 3 reci nego napisite iz iskustva i okoline ko je koga ostavio ako znate razloge
Licno mislim da muskarci ostavljaju pre i da zenama treba vise vremena da prebole pa je i to za razmisljanje dal je kukavicluk u pitanju..jer znam i previse primera gde zena lose proceni muskarca da je slabic..u stvari je samo slab prema njoj a ona to odbaci ili ne iskoristi kao pozitivno

Muško pati više, jer ne može vjerovat da je ostavljen .

Nemam pojma ko ostavlja vise, mogu samo da pricam iz svog iskustva. Ja sam ta koja je raskidala sve svoje veze. Lazem:)Jednom sam bila ostavljena.. u prvoj godini srednje:)Missim, bila ozbiljna veza :) On strudirao na ETF-u, j.b.g., bila sam mlada pa nisam znala da ne treba da se petljam da inzenjerima :-)
Nego da se vratim na pricu.. Zasto sam ja ta koja ostavlja.. Nekako se uvek dogadjalo da sve funkcionise kako treba do momenta kad ja nastavljam da se "krecem", a on ostaje da "tapka u mestu". Onda skapiras da je to ogroman teret na kicmi, zahvalis se na saradnji i "vozi". Ovo grozno surovo zvuci, al` poenta je da sam uvek uradila sve sto je u mojoj moci da se ne bih pokajala kasnije, i nisam, sto mi je najvaznije..
Eto,nije tri reci..

mislim da podjednako ostavljaju i muskarci i zene mozda muskarci cesce ostavljaju jer se lakse smore i cure jer nema emocija. Ali sto se tice toga kako se ljudi osecaju posle raskida. Ja cu biti radikalna pa cu reci da ako je u pitanju duza veze radije bih da on raskine sa mnom iz bilo kog razloga nego ja sa njim.Jeste da boli biti ostavljena ali zato nemam strah da cu se ikada pokajati, jer je on mene ostavio. Ovako ako ja ostavim mozda se predomislim posle nekog vremena a tada vec bude kasno. A ovako nikada onda ne moram sebe da krivim za losu procenu

Poslednja izmena:
mislim da podjednako ostavljaju i muskarci i zene mozda muskarci cesce ostavljaju jer se lakse smore i cure jer nema emocija. Ali sto se tice toga kako se ljudi osecaju posle raskida. Ja cu biti radikalna pa cu reci da ako je u pitanju duza veze radije bih da on raskine sa mnom iz bilo kog razloga nego ja sa njim.Jeste da boli biti ostavljena ali zato nemam strah da cu se ikada pokajati, jer je on mene ostavio. Ovako ako ja ostavim mozda se predomislim posle nekog vremena a tada vec bude kasno. A ovako nikada onda ne moram sebe da krivim za losu procenu

:ok:iskreno

Ostavljala, i ostavljali su me. Najgluplje pitanje po meni kad se raskine jeste : A ko je raskunuo? Mislim, koga briga.. :roll: Sujetu ,ego? Kad je kraj tu postoje neki mnogo bitniji problemi.. Tipa - sta nije stimalo u vezi, ko je povredjen itd..

Sta mislite vi ko ostavlja vise..muskarci ili zene?I zbog cega raskidaju..nemojte ono 3 reci nego napisite iz iskustva i okoline ko je koga ostavio ako znate razloge
Licno mislim da muskarci ostavljaju pre i da zenama treba vise vremena da prebole pa je i to za razmisljanje dal je kukavicluk u pitanju..jer znam i previse primera gde zena lose proceni muskarca da je slabic..u stvari je samo slab prema njoj a ona to odbaci ili ne iskoristi kao pozitivno

moje iskustvo..
ja sam uvek ostavljala sem jednom kad je on ostavio mene.
a i moje misljenje generalno je da zene cesce skupe muda da odu. da preseku. muskarci se ugnjece u neku rutinu i mrzi ih da menjaju, pa problem uglavnom resavaju svaleracijom.
zene odu i pocinju sve iznova.

To ti dodje negde jednako... Kod mene više žene ostavljaju muškarce... Ali znam da je negde i obrnuto.
Žene teže opraštaju i češće ostavljaju, dok muškarci češće varaju :zper::zcepanje:

Back