White sensation u Beogradu.Zurka godine,ako ne i decenije

rogi-mash

Zainteresovan član
Poruka
452
White sensation,ispod svake cene 2 karte

White sensation,ispod svake cene 2 karte.Svako ko je upucen za da su karte trenutno 7200,sem ukoliko nekupite telefon kod telenora,pa 2 godine robujete zbog hiljadu i neshto dinara.

Nudim dve karte,koje kostaju po 7200,znachi 2 su 14400.Obe karte za 9 soma.I sada ima problem treba mi odgovor danas do 15h,da bi se ja i kupac prosetali do telenora po karte!!!!

Malo reklame,lik koji je osmislio zurke w.s. je postao milioner zahvaljujuci njima i ovo je prvi put u jugo-istocnoj evropi,balkanu da ce se takva zurka odrzati.Mnogo vece,bogatije zemlje,da koje su clanice EU-a nisu imali privilegiju.Ovo vam je shansa da dozivite vrhunac vashe klupske karijere!!!!
Ja da imam kesha kupio bih sam,a ovako sam rezervisao i moram ih kupiti,a nemam belog dinara u dzepu.pa ljudi,Ushteda nije mala 50 evra,taman da ima te za pice,cigare......
A javi te se

Dve specijalne Telenorove ponude za SENSATION

12. maj 2011 – Telenor nove korisnike i one koji od danas obnove ugovor na 24 meseca uz „Prenesi“ pakete vodi na muzički događaj „Sensation“. Dovoljno je da korisnik izabere neki od Prenesi paketa u vrednosti većoj od 500 dinara, obuče obaveznu belu odeću i može se naći 21. maja u Beogradskoj areni na jednom od najvećih svetskih muzičkih događaja. Požurite, jer je broj poklon ulaznica ograničen.

Takođe, specijalan popust biće obezbeđen svima koji kupe dve ili više karata za taj muzički događaj u nekoj od Telenorovih prodavnica.

Prvi „Sensation“ održan je u Amsterdamu 2000. godine, gde se organizovao sve do 2005. Od tada se ovaj muzički događaj održava širom sveta. Vrata Beogradske arene otvoriće se 21. maja u 20, a zatvoriti 22. maja u 7 časova. Na njemu će nastupiti najpopularniji svetski haus di-džejevi. Više informacija možete naći na Internet adresi http://www.sensation.com/.

Back