gost 133940
Elita
- Poruka
- 23.648
ribe? ribe idu na razanj... ne vjerujem da se pitaju nesto....
Pilići idu na ražanj.
Ribe idu na roštilj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ribe? ribe idu na razanj... ne vjerujem da se pitaju nesto....
Pilići idu na ražanj.
Ribe idu na roštilj.

jbga, da sam rekla rostilj,
ne bi mogao da napravi onaj komentar o nabijanju
bas je slatko kad neko ponavlja "preverzne" fore iz osnovne
nego, sta Vi mislite o zvizdanju?
Ali se sećam kako sam jednom hodao trotoarom, a ispred jedna fina obična ženskica, možda učenica. Odjednom, uz škripu kočnica, pored nje se zaustavi automobil, kroz prozor iskoči ruka sa namerom da je pljesne po dupetu. Nije mu uspelo jer se nije dovoljno približio pa je dodao gas i odjurio, ali trebalo je videti malekcku kako se pobednički široko osvrnula oko sebe kao da kaže "Jeste videli kako me cene ovde". Zasto muskarci zvizde za dobrom ribom![]()
Zasto muskarci zvizde za dobrom ribom![]()

neki zvizde i za skrndeljima![]()

Ojoj...
Aj ti Parka meni zvizdis, a ja cu tebi...
Mozda nam onda jos neko zvizne...![]()

Imam ja boljji predlog:kupite one igračke što zvižde i dovoljnu količinu baterija.![]()
Ne mislimo ništa.Ali se sećam kako sam jednom hodao trotoarom, a ispred jedna fina obična ženskica, možda učenica. Odjednom, uz škripu kočnica, pored nje se zaustavi automobil, kroz prozor iskoči ruka sa namerom da je pljesne po dupetu. Nije mu uspelo jer se nije dovoljno približio pa je dodao gas i odjurio, ali trebalo je videti malekcku kako se pobednički široko osvrnula oko sebe kao da kaže "Jeste videli kako me cene ovde".
![]()

znas li ti da baterije zagadjuju zivotnu sredinu?

Zato se i recikliraju.![]()

FFFFFFFFFFFFIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ojoj...
Aj ti Parka meni zvizdis, a ja cu tebi...
Mozda nam onda jos neko zvizne...![]()

jbga, da sam rekla rostilj,
ne bi mogao da napravi onaj komentar o nabijanju
bas je slatko kad neko ponavlja "preverzne" fore iz osnovne
nego, sta Vi mislite o zvizdanju?
a proces proizvodnje je cist i ekoloski
bolje danas aktivan nego sutra radioaktivan![]()
A, ne bih se s tobom složio, nikako, Gagi. S dobrom ribom, pametnicom, bih.pametnice uglavnom nisu dobre ribe...samo su pametnice
pametnice uglavnom nisu dobre ribe...samo su pametnice

toonjevina nije uopšte zdrava.....obrađena sadrži živu........u japanu je na najmanjoj ceni..njome siromašni hrane mačke......a pametnice su uglavnom dobre ribe....roožne su peglu ...može anketa....i tako to..

Zasto muskarci zvizde za dobrom ribom![]()
e ovu ribu sam upamtila samo po nebuloznosti tema....

pametnice uglavnom nisu dobre ribe...samo su pametnice
Sa zvizdanjem sam zavrsio jos tamo pocetkom osamdesetih(1982-3) sa svoji 15 godina.Ali sam primetio nesto zanimljivo.
Kada zviznes sa dobrom ribom kod nas, 90% njih se nece ni okrenuti, verovatno pomislivsi u sebi:"kakva seljacina".
Kada zviznem za dobrom ribom u Austriji(navodim to kao licni primer iz tih godina) 90% njih ce se okrenuti, nasmejati, mahnuti ti, i naravno produziti dalje.