WhatsApp dodaje opciju da se poruke same brišu posle određenog perioda

Smartanabil

Buduća legenda
Poruka
28.091
1577723897348.png

WhatsApp često dodaje funkcije u svoju popularnu aplikaciju za komunikaciju. Tokom oktobra su se pojavile informacije da WhatsApp testira novu karakteristiku, pod nazivom "Disappearing Messages", ali njena funkcija do sada nije bila poznata.

Funkcija je ponovo primećena u najnovijoj verziji 2.19.275 za WhatsApp Beta za Android i sada imamo bolji uvid u svrhu ove karakteristike. Naziv opcije je u međuvremenu promenjen u "Delete Messages", a porukama korisnika omogućava da nestanu/obrišu se nakon određenog vremenskog perioda (nakon jednog sata, dana, nedelje, meseca ili godine).

WABetaInfo je otkrio da je namena funkcije da spreči da grupni razgovori preko poruka zauzimaju previše mesta na telefonima. Delete Messages za grupne razgovore je trenutno dostupan samo administratorima grupnih chatova, kako bi se podešavanja primenila na sve učesnike u razgovoru.

Izvor: GSMArena

... zbog toga ja koristim Viber ;)
Koristim i Viber i WatsApp i hocu da radim sa slikama i porukama sta ja hocu,a ne tamo neka aplikacija.mada sam podesio da mi i sa Vibera i sa WatsApp-a automatski idu u galeriju,ali ima poruka koje hocu da sacuvam,a neneko da mi brise,kad mu se cefne.Morace da postoji,mislim bar i mogucnost,da li da se brise ili da ostane.To su privatne i intimne stvari.ne mogu se neki tamo igrati s tim.

Koristim i Viber i WatsApp i hocu da radim sa slikama i porukama sta ja hocu,a ne tamo neka aplikacija.mada sam podesio da mi i sa Vibera i sa WatsApp-a automatski idu u galeriju,ali ima poruka koje hocu da sacuvam,a neneko da mi brise,kad mu se cefne.Morace da postoji,mislim bar i mogucnost,da li da se brise ili da ostane.To su privatne i intimne stvari.ne mogu se neki tamo igrati s tim.
Viber meni odradi sve ono sto mi treba za posao i to je to

I meni zasad WatsApp zavrsava licne poslove.I ne samo meni nego mnogima.I sad neka dileja smislila aplikaciju da brise poruke i slike.Hocu da kazem da ako nesto ne mogu da unaprede,ne moraju ni da unazadjuju.
Lilcno, ja mislim da je cuvanje poruka glupost ; ... ako ti je neka poruka toliko vazna postoje raznorazne opcije da se ta konverzacija sacuva negde u tvojoj datoteci a ne na aplikaciji koja nije tvoja i koja moze u bilo koje doba da to prepravi i onda ti to vise nemas

Ma ja ne cuvam poruke,vec samo poneke slike i videa.Cisto da mi kontakt ostane aktivan,ali ako je napravljena aplikacija za toliki narod,to je trebalo odmah uraditi,jer ljudi nekada zaborave da sacuvaju ono sto im je bitno,a treba tamo neko da im izbrise.Nije u reduAko jenesto napravljeno,a dobro je,zasto to kvariti.mada licno mislim da ce opet ostati neka mogucnost da se sacuva to sto je coveku bitno i da moze da se zastiti od brisanja zbog neke noveaplikacije.

Back