WhatsApp desktop na Windows 7

Akademsky

Zainteresovan član
Poruka
114
Dobar dan.
Zbog pomoći forumaša dobrovoljaca koji su mi pomogli da rešim brojne probleme motivisan sam da napišem tutorijal koji će mnogima pomoći.
Želim da ovaj tutorijal ostane zabeležen kako bi korisnici kompjutera imali rešenje za problem.

Reč je o tome da je WhatsApp kompatibilan sa sistemima Windows 8 pa nadalje.
Oni koji imaju Windows 7 ne mogu da ga instaliraju i koriste.

Ali tome je došao kraj. Od ovog trenutka korisnici operativnog sistema Windows 7 će moći da ga koriste.

Da bi koristili WhatsApp potrebno je da imate instaliran pretraživač Opera
Klikni za link

U Operi je integrisan WhatsApp.

Da bi ste ga koristili potrebno je da imate instaliran WhatsApp na mobilnom telefonu.
U toku pokretanja WhatsApp će tražiti da sa mobilnim skenirate kod koji će biti prikazan.

c6QA0B9.png

Kada to uradite, imaćete pristup vašim WhatsApp porukama.
Q0DGR4p.png

jolemisa

Elita
Poruka
22.887
Dobar dan.
Zbog pomoći forumaša dobrovoljaca koji su mi pomogli da rešim brojne probleme motivisan sam da napišem tutorijal koji će mnogima pomoći.
Želim da ovaj tutorijal ostane zabeležen kako bi korisnici kompjutera imali rešenje za problem.

Reč je o tome da je WhatsApp kompatibilan sa sistemima Windows 8 pa nadalje.
Oni koji imaju Windows 7 ne mogu da ga instaliraju i koriste.

Ali tome je došao kraj. Od ovog trenutka korisnici operativnog sistema Windows 7 će moći da ga koriste.

Da bi koristili WhatsApp potrebno je da imate instaliran pretraživač Opera
Klikni za link

U Operi je integrisan WhatsApp.

Da bi ste ga koristili potrebno je da imate instaliran WhatsApp na mobilnom telefonu.
U toku pokretanja WhatsApp će tražiti da sa mobilnim skenirate kod koji će biti prikazan.

c6QA0B9.png

Kada to uradite, imaćete pristup vašim WhatsApp porukama.
Q0DGR4p.png
Instalirao ga na Win.10 Radi.Jos jednom puno hval.