wellness consulting-informacije

Glenn Frey

Iskusan
Poruka
5.382
Drage moje kolege i koleginice forumasi,
Interesuje me da li neko ima bilo kakvu informaciju o firmi Wellness Consalting cije je sediste u Decanskoj broj 2?Da li je to nesto poput ceptara po ucinku ili pak nesto od kuci,prodavajuci herbafast proizvode?:think: Razlog mog interesovanja je posto moja cura ima sutra razgovor za posao u toj firmi,a ne bih da je zeznu i da to bude nesto slicno prodaji kirby prozivoda,gde nemas ni fixnu platu niti si prijavljen..:evil:
Hvala unapred na savetima i informacijama.

Raspalite..:ok:

Kao što možeš da vidiš na internetu, najviše se traže osobe za posao u nutricionizmu, velnes kompanije i slično. Čak sam videla i oglase na ulici! Mislim da je neka prodaja nutricionističnih prozvoda na terenu u pitanju. Čini mi se da je Kirbi fazon. Najbolje da tvoja devojka ode, pa da nam kaže valja li to išta :)

Gledao sam u APR-u,i nisam ih mogao naci.I pored njih jeste ta prodavnica obuce boreli.Kontam da je to sviranje k****.I lagarija.Ali ici ce pa ce cuti,nego sam mislio ovom temom da je postedim toga.Ali izgleda da ce morati da ide tamo.mamu im njihovu.

A što mora da ide? Ili neka ide samo da čuje o čemu se radi, ne mora ništa da prihvati da radi ako joj se ne dopada.

Back