AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Picanska tema. Ajde da smislimo nas METALLLLLLL city.
Uzgred gde je Cortney nisam je cuo odavno. :?

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
:x :x :x :x :x make me want :x :x to throw up!!!Keeper:metall city ???
ja vec zamisljam ...... crne zgrade. non stop mrak, znaci nema dana, nema cak ni meseca. gore crna svetla ...... jedino sto se beli su mrtvachki bleda lica stanovnika. a ponegde skrto svetle ulicne svetiljke ... na vrhu bandere je ljudska lobanja a u nju instalirana sijalica. ako zavirite u neke slepe ulice, moci cete videti tamne siluete kosatih ljudi koji vrse krvavi ritual uz muziku ....... uhmmm ...... (ajd' recite neke zesce metalce) ..... ajd' uz muziku Craddle of Filth (onaj je gadan)...
kako vam se svidjaaaa ???![]()
![]()
![]()
Dany gadan? Dany? :shock:Keeper:metall city ???
ja vec zamisljam ...... crne zgrade. non stop mrak, znaci nema dana, nema cak ni meseca. gore crna svetla ...... jedino sto se beli su mrtvachki bleda lica stanovnika. a ponegde skrto svetle ulicne svetiljke ... na vrhu bandere je ljudska lobanja a u nju instalirana sijalica. ako zavirite u neke slepe ulice, moci cete videti tamne siluete kosatih ljudi koji vrse krvavi ritual uz muziku ....... uhmmm ...... (ajd' recite neke zesce metalce) ..... ajd' uz muziku Craddle of Filth (onaj je gadan)...
![]()
![]()
Keeper:hehhe. DECJA MASTA MOZE SVASTA, jel da Courtney![]()
salim se ...... zanimljiv ti je tvoj metal city ... mogao bih da zivim u njemu (cim mogu i ovde) ......
a sto se Dany-ja tiche, mislim da se razilazimo po pitanju estetike .......:wink:
Milica (Courtney) zahvaljujechild in time:e obvako sto se tice danny-a on je car ali je (koliko sam cula) nizak,hvala ti veliko kortni sto mislis na moje potrebe,ono za slayer i canibal bi bilo savrseno!!child is very happyyyyyy!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pppppppppppppuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnoooooooooooo pozdrava od bojane(to mi je pravo ime)zzzzzzzaaaa
kortni!!!!!ali naravno zasto metal city?sve bi to bilo divno,ali bez takvog naslova!!![]()
![]()
pozdrav svima stvarno ste me oraspolozili!!!!!
Znaci jedini deo Metall city-a koji sam ja smislio (ime) ti si morala da ispljujes. smrcchild in time:e obvako sto se tice danny-a on je car ali je (koliko sam cula) nizak,hvala ti veliko kortni sto mislis na moje potrebe,ono za slayer i canibal bi bilo savrseno!!child is very happyyyyyy!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pppppppppppppuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnoooooooooooo pozdrava od bojane(to mi je pravo ime)zzzzzzzaaaa
kortni!!!!!ali naravno zasto metal city?sve bi to bilo divno,ali bez takvog naslova!!![]()
![]()
Courtney:Keeper:hehhe. DECJA MASTA MOZE SVASTA, jel da Courtney![]()
salim se ...... zanimljiv ti je tvoj metal city ... mogao bih da zivim u njemu (cim mogu i ovde) ......
a sto se Dany-ja tiche, mislim da se razilazimo po pitanju estetike .......:wink:
Pa,kad cemo da se preselimo?
Mene mozes da dobijes kao komsiju u najboljem slucaju (ili najgorem). :wink:Keeper:Courtney:Keeper:hehhe. DECJA MASTA MOZE SVASTA, jel da Courtney![]()
Pa,kad cemo da se preselimo?
ehmmmmmmm.
ehm ehm ehm. ne znaaaaam.
a s kime da zivim u tom crnilu?
....... moja mama nece hteti tamo, a moj burazer se boji mraaaaaaka![]()
Keeper:sto u najgorem? mislis da si gori od ovih komsija sto vec imam?buehhehehe.
ma naspram njih ti si mamino i Keeperovo zlato![]()
kazem ti naziv grada je malo...ali o.k. zamisao je savrsena!!Furerr:Znaci jedini deo Metall city-a koji sam ja smislio (ime) ti si morala da ispljujes. smrcchild in time:e obvako sto se tice danny-a on je car ali je (koliko sam cula) nizak,hvala ti veliko kortni sto mislis na moje potrebe,ono za slayer i canibal bi bilo savrseno!!child is very happyyyyyy!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Keeper:metall city ???
![]()
![]()
child in time:kazem ti naziv grada je malo...ali o.k. zamisao je savrsena!!Furerr:Znaci jedini deo Metall city-a koji sam ja smislio (ime) ti si morala da ispljujes. smrcchild in time:e obvako sto se tice danny-a on je car ali je (koliko sam cula) nizak,hvala ti veliko kortni sto mislis na moje potrebe,ono za slayer i canibal bi bilo savrseno!!child is very happyyyyyy!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pozdrav svima stvarno ste me oraspolozili!!!!!![]()
![]()
neka se zove furrer city,posto si ga ti osmislio!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
METAL TOWN IT IS!Keeper:... a sta ako ne odgovorimo?![]()
![]()
hehe
evo ja cu prvi. nek' se zove "Iron Town" ili "Metal Town" ...... ili "Ne Bih Ovde Nikad Ziveo"![]()