Weirdo Girls

Da li volite neobične devojke i koji neobični tip najviše volite

Neobično je preširok pojam, ali hajde da ne mislimo na goth i ostale subkulture, nego neobične na svakodnevni način, tipa introvertnog molekularnog biologa

Da li vas to pali ili odbija

I ako ste bi obična osoba, da li biste mogli da bude sa neobičnom osobom
Vise puta sam i napisao ovde,vecina mojih veza su bile sa neobicnim devojkama koje se ne uklapaju u sablone,sa kojima nije sve ravna linija ili kako rece koleginica nije sigurica.I sam sam takav da obicno strcim u masi, tako da nista ne gubim sa tim,a obicno dobijem mnogo,ili bar onoliko koliko dam.
Ne mogu da odredim cistu ciljnu grupu,ili bas osobinu koja me privlaci,to bi vec bio fetis...

Neobično je preširok pojam, ali hajde da ne mislimo na goth i ostale subkulture, nego neobične na svakodnevni način, tipa introvertnog molekularnog biologa

Nadrkane bas takve kao ti :heart:

ja sam dosta obična osoba, ali sam sa solidno neobičnom ♥

i ewo još jednog primera opičenosti koja mi se toliko sviđa da ne mogu da prestanem da slušam i gledam:

Screenshot_20200820_212648.jpg

Volim neobicne devojke, ne mogu da kazem samo da me pale nego se pored njih osecam i nekako opusteno na momente lisen ovozemaljskih muka..

Ona nije plemenita prema Zveri, nego kidnapovana i primorana da ostane tu u zamenu za slobodu svog oca
https://www.imdb.com/title/tt0081505/

Ovo je prica o malom covjeku, izmucenim svakodnevnim problemima.
Ozenjen pasivno-agresivnom, histericnom psihopatkinjom, koja u talu sa sincicem demonom, jedne hladne zime, na osami Colorada, muceniku na slamku pije krv.

Izolacija, plus stalno zenino zvocanje, ucinili su da se Jack pod pritiskom jednostavno slomio i u ocaju uzeo vatrogasnu sikiru u ruke.

https://www.imdb.com/title/tt0081505/

Ovo je prica o malom covjeku izmucenim svakodnevnim problemima.
Ozenjen pasivno-agresivnom, histericnom psihopatkinjom, koja je u talu sa sincicem demonom, jedne hladne zime, na osami Colorada, odlucila muceniku na slamku piti krv.

Izolacija, plus stalno zenino zvocanje, ucinili su da se Jack pod pritiskom jednostavno slomio i u ocaju odlucio uzeti vatrogasnu sikiru u ruke.
Ne smaraj, rek'o si to jedno 200 puta, u različitim varijantama

Back