eveline
Elita
- Poruka
- 22.440
evo opičenost u svoj svojoj veličini ♥
random sam uzela link, ali bilo šta što je Björk
random sam uzela link, ali bilo šta što je Björk
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hm... žena koja bi htela da bude kidnapovana da bi nekog dlakavog matorog prdonju sa ozbiljnim psihosocijalnim problemima izvukla iz zamka u kome provodi po ceo dan pričajući sa čajnicima?Ultimativni weirdo girl:
Feminjarama porucujem - necete razbojnici!
Da,strasno je kad shvatis koliko su bajke bolesneHm... žena koja bi htela da bude kidnapovana da bi nekog dlakavog matorog prdonju sa ozbiljnim psihosocijalnim problemima izvukla iz zamka u kome provodi po ceo dan pričajući sa čajnicima?
Da, sooo weird. Na način podhitnog psihijatrijskog lečenja
Vise puta sam i napisao ovde,vecina mojih veza su bile sa neobicnim devojkama koje se ne uklapaju u sablone,sa kojima nije sve ravna linija ili kako rece koleginica nije sigurica.I sam sam takav da obicno strcim u masi, tako da nista ne gubim sa tim,a obicno dobijem mnogo,ili bar onoliko koliko dam.Da li volite neobične devojke i koji neobični tip najviše volite
Neobično je preširok pojam, ali hajde da ne mislimo na goth i ostale subkulture, nego neobične na svakodnevni način, tipa introvertnog molekularnog biologa
Da li vas to pali ili odbija
I ako ste bi obična osoba, da li biste mogli da bude sa neobičnom osobom
Nisi nimalo romanticna.Hm... žena koja bi htela da bude kidnapovana da bi nekog dlakavog matorog prdonju sa ozbiljnim psihosocijalnim problemima izvukla iz zamka u kome provodi po ceo dan pričajući sa čajnicima?
Ili "horor" bajke: "Ivica i Marica" i "Vuk i tri preseta"!Da navučeš traume za celi život.Da,strasno je kad shvatis koliko su bajke bolesne
Da li volite neobične devojke i koji neobični tip najviše volite
Neobično je preširok pojam, ali hajde da ne mislimo na goth i ostale subkulture, nego neobične na svakodnevni način, tipa introvertnog molekularnog biologa
Ona uopce nije nadrkana, to je jedna draga, slatka mucica.Nadrkane bas takve kao ti
Da li volite neobične devojke i koji neobični tip najviše volite
stvarno je cudno biti plemenit s vremena na vremeHm... žena koja bi htela da bude kidnapovana da bi nekog dlakavog matorog prdonju sa ozbiljnim psihosocijalnim problemima izvukla iz zamka u kome provodi po ceo dan pričajući sa čajnicima?
Ona nije plemenita prema Zveri, nego kidnapovana i primorana da ostane tu u zamenu za slobodu svog ocastvarno je cudno biti plemenit s vremena na vreme
Volim neobicne devojke, ne mogu da kazem samo da me pale nego se pored njih osecam i nekako opusteno na momente lisen ovozemaljskih muka..Da li volite neobične devojke i koji neobični tip najviše volite
https://www.imdb.com/title/tt0081505/Ona nije plemenita prema Zveri, nego kidnapovana i primorana da ostane tu u zamenu za slobodu svog oca
Ne smaraj, rek'o si to jedno 200 puta, u različitim varijantamahttps://www.imdb.com/title/tt0081505/
Ovo je prica o malom covjeku izmucenim svakodnevnim problemima.
Ozenjen pasivno-agresivnom, histericnom psihopatkinjom, koja je u talu sa sincicem demonom, jedne hladne zime, na osami Colorada, odlucila muceniku na slamku piti krv.
Izolacija, plus stalno zenino zvocanje, ucinili su da se Jack pod pritiskom jednostavno slomio i u ocaju odlucio uzeti vatrogasnu sikiru u ruke.
Mrs.Ne smaraj, rek'o si to jedno 200 puta, u različitim varijantama
Nije po meni, nego po realnostiMrs.
Znaci po tebi je Zvijer otmicar.
Ona uopce nije nadrkana, to je jedna draga, slatka mucica.