Weg mp4 player - ne kupuj

*AuroraNS*

Obećava
Poruka
52
Pošto sam se ja opekla,čisto da ne bi i ostali....
Dobijem poklon za Novu godinu...mp4 player...odlično :)..pošto nisam imala nijedan ranije..obradujem se, ali sve je to bilo kratkog daha. Nije radio ni jednu sekundu kako treba..dok je prikopčan na punjač radi, ali sam bez kabla ne pokazuje znake života...crklo on/off dugme..na novom proizvodu???? :confused:
Odnesem ga lepo u Novel gde je i kupljen, onda izgovor prodavca da vrše zamenu proizvoda samo ako je vraćen u roku od 8 dana (ja sam došla nakon 10)...i njegova preporuka da odnesem proizvod u servis...i tek nakon nove posete sutradan i malo drame na kraju odluče da mi zamene proizvod. Odlično, jesam se mučila, ali konačno ga imam ispravnog..i tako ta moj euforija trajala par sati dok mi nisu crkli tasteri za levo i desno :evil:...a uz to primetim i da je punjač koji su mi dali dobrano zarđao i poprimio lepu narandžastu boju:roll:...i šta mi je ostajalo nego nova poseta Novelu.
Ovaj put sve je bilo mnogo kulturnije..u servisu napisali da je proizvod neispravan, odnela u Novel, tražila naravno povraćaj novca i sad čekam da me nazovu i kažu da dođem po svoje pare....
I toliko o mom novogodišnjem poklonu...ja nisam htela da iskušavam sreću sa trećim weg plejerom, a nadam se da nakon ovoga niko od vas neće doći ni do prvoga...:idea:
E da..i još malo da pljujem Novel...kad su mi zamenili prvi plejer..prodavac pita poslovođu da li da ga odloži na stranu, a ovaj će "neka samo ga ti ostavi tu"..:confused: kako bi mogli da ga uvale nekom drugom...:shock:
 

mornar_popaj

Ističe se
Poruka
2.939
Sto se tice tako neke tehnicke robe,kao sto je ova gore,nema sanse da bih kupio ako je garantni rok nedelju dana.Nije to tastatruja ili zvucnici od 150-200 dinara ;)
Covece,nedelju dana :shock: Pa zar vam to ne govori dovoljno? ;)
Pa i da je 10 eura ne isplati se to kupovati kad ni oni sami nemaju poverenja u proizvod koji prodaju pa daju garanciju nekoliko dana.
 

Вуја

Veoma poznat
Poruka
10.723
Koliko sam upoznat Weg je nasa firma koja kupuje gotove elemente iz Malezije , Indonezije i slicnih zemalja i to samo sklapa . Cista srafciger industrija . E sad pitanje je koliko su te komponente kvalitetne kao i njihovi uredjaji za testiranje ...
 

*AuroraNS*

Obećava
Poruka
52
Ja sam imala takvo iskustvo...ne mora znaciti da su svi takvi...ali koja je verovatnoca da od dva proizvoda koja dobijete ni jedan ne radi? :???:
Ili ja to definitivno ne treba da igram igre na srecu?! :mrgreen:
Btw, meni je "Weg" zvucalo tako nemacki,a nesto posle onoga sto se desilo sam saznala da je ustvari nasa firma. :thumbdown: Nemam nista protiv nasih, ja sam prva za ono "kupujmo domace", ali napravite ga kako treba.
 

Top