WCG - Limited Edition.

• Začetnik teme Začetnik teme Dejan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Dejan

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.070
Maticna ploca: Gigabyte MB GA-81945P-G-RH
Procesor: Intel CPU P4 805 2.687 GHz, FSB533, 2XIMB, LGA775, Dual core.
Memorija: Corsair 2x512 DDR2 PC2-4200 5333MHz CL4 (VS5I2MB53302)
Graficka kartica: Gigabyte VGA ATI RX1600 PRO 256MB PCI-e 128 DVI TV-OUT
HDD: WD HDD 160 GB 7200 8MB SATA AII
Opticki uredjaj: DVD-RW 16XOL
Modem: 56K Intel Ambient HW
Kuciste: Cooler Master Centurion 534

To bi otprilike izaslo 700 eura. Jel treba nesto da menjam, i da li se isplati za ove pare uzeti tu konfiguraciju. Hvala.

Na konfig nemam vecu zamerku sem na izbor proizvodjaca maticne ploce i graficke karte.
Kada vidim Gigabyte momentalno me prodju zmarci....sta god da sam od njojzi kupio nije potrajalo...
Microstar ima odlicnu graficku baziranu na 1600 PRO cipu,ima je svuda i mislim da je nesto jeftinija od ovog ponudjenog modela a dobro je prosla na testovima.
Ili ako ti se uklapa u projektovanu cifru,poslusaj BAZUKU pa pojuri neki 1650 model
A koji ti je ovo DVD rezac,ziv ti ja?Nikad cuo.
A i modem je bangav...a ni kuciste nije nesto...najjeftiniji Coolermasterov model.

Ipak,kada malo bolje pogledam,brisi moju prvu recenicu...za te pare mozes da sastavis dosta bolju konfiguraciju...

Legolas pa mogao bi i procesor bolji da gurneš tamo , u svakom slučaju ja bi da sam na tvom mestu izbacio modem iz cele konfiguracije i malo para uštedeo na grafičkoj zarad jačega procesora i matične ploče. :)
U svakom slučaju bilo bi jako lepo da si naveo i namenu konfiguracije jer to mnogo donosi na težini same odluke šta kupuješ i za koje pare.

@Snejks, pare nisu problem, trenutno dobro stojim finansijski. Konfiguracija je predvidjena (da izdrzi sve), od dizanja servera na njemu, do (zahtevnih) programa pa i neku igricu (kvalitetniju da izigram) imam i ja dushu. Modem sam ostavio zbog nekih (mojih stvari). Evo bash sada prelistavam gledam nesto i sklapam pa cu videti sta cu. Ako imate neku dobru konfiguraciju napishite, sto da ne.

Back