J Jarcujak Početnik Poruka 13 19.04.2006. u 01:16 - WATERMARK #1 Kako Vi to radite? Vase iskustvo, Vasi radovi i kako ste to odradili.? Hitno, obecala sam da cu to da odradim a ne snalazim se najbolje.
Kako Vi to radite? Vase iskustvo, Vasi radovi i kako ste to odradili.? Hitno, obecala sam da cu to da odradim a ne snalazim se najbolje.
JOCCCA Zainteresovan član Poruka 227 25.04.2006. u 00:43 - WATERMARK #2 1. Napravis idejno resenje.Na primer 2.Opacity podesis na neku tebi odgovarajucu vrednost mada je o lakse kad Watermark prevuces preko fotke pa onda. 3. Namestis preko fotke ako to vec nisi uradila(pa onda podesila opasity. Inace najlakse je skinuti plug-in za Photoshop i sve ide brze! Prilozi JA1.jpg 47,2 KB · Pregleda: 9 JA2.jpg 38,3 KB · Pregleda: 10 JA3.jpg 35,3 KB · Pregleda: 9
1. Napravis idejno resenje.Na primer 2.Opacity podesis na neku tebi odgovarajucu vrednost mada je o lakse kad Watermark prevuces preko fotke pa onda. 3. Namestis preko fotke ako to vec nisi uradila(pa onda podesila opasity. Inace najlakse je skinuti plug-in za Photoshop i sve ide brze!
JOCCCA Zainteresovan član Poruka 227 25.04.2006. u 00:57 - WATERMARK #3 Normalno ovo je tupav primer a ti se potrudi sa filterima,efektima,....Sta se tebi svidi!