Watashi no burogu

16e986604d40bbdd2264dee320992118.jpg

Htedoh da otvorim svoj blog. Ime bloga je u skladu sa jezikom koji želim naučiti. Watashi no burogu - Moj blog.
Svako je dobrodošao da napiše ili podeli nešto sa mnom, samo nemojte preterivati ili spamovati sve i svašta. Drage volje želim čuti i vas.

death note animation GIF

Bio u kafiću malopre i hteo konobar da ućarki 110 dinara. Naručila drugarica topli nes, a on napisao nes sa ukusom koji je 110 dinara skuplji. Prvo mu tražio račun jer vidim da se ne uklapa, pa ga nema neko vreme dok otkuca račun, i onda kada je došao shvatim odakle ta razlika. A menadžerka tamo gleda šta se dešava i posle on dolazi kod nje i nešto se domundjavaju.

Ona se kasnije sišla dole (bili smo na spratu) i kada smo izlazili, gle čuda, otvara nam vrata i želi srećne praznike. Valjda hoće da ublaži bezobrazluk koji nije prvi u tom kafiću, ali je sada poslednji.

Shock Horse GIF

Bio u kafiću malopre i hteo konobar da ućarki 110 dinara. Naručila drugarica topli nes, a on napisao nes sa ukusom koji je 110 dinara skuplji. Prvo mu tražio račun jer vidim da se ne uklapa, pa ga nema neko vreme dok otkuca račun, i onda kada je došao shvatim odakle ta razlika. A menadžerka tamo gleda šta se dešava i posle on dolazi kod nje i nešto se domundjavaju.

Ona se kasnije sišla dole (bili smo na spratu) i kada smo izlazili, gle čuda, otvara nam vrata i želi srećne praznike. Valjda hoće da ublaži bezobrazluk koji nije prvi u tom kafiću, ali je sada poslednji.

Shock Horse GIF
Sve mi je jasno
Radim dodatno u jednom kafeu
Glupo je vatati na te fore nekih 110din
Ma koju sumu
Ako su ljudi zadovoljni i ako im je lepo
Uvek ostave nešto
Ako i ne ostave
I to je ok skroz

Sve mi je jasno
Radim dodatno u jednom kafeu
Glupo je vatati na te fore nekih 110din
Ma koju sumu
Ako su ljudi zadovoljni i ako im je lepo
Uvek ostave nešto
Ako i ne ostave
I to je ok skroz
Kapiram ja da se može desiti čoveku greška, ali nije to prva za taj kafić.
Jednom je čovek naručio neki obrok, a konobar mu donosi tipa palačinku sa ruskom salatom, a on tražio sa pilećom. Čovek kaže da nije to poručio, a ovaj: A dobro, to je slično.

I posle naplaćuje konobar, a ovaj vidi da je cena nešto jača i traži račun, a ovaj mu kaže "Dođite da vidite račun". Zamisli ti nekulturu da zoveš mušteriju da ustane od stola i da ode do kase umesto da ti doneseš i da se izviniš što nisi doneo račun na prvom mestu. Kakve se budale rade.

I tako sam danas započeo sa gledanjem nove anime serije, premda nešto drugačijeg stila nego Death Note. Zove se Miss Kobayashi's Dragon Maid i više je satiričnog karaktera.

aWNiYmcucG5n

Skroz desno na slici je čovek koji ima skroz regularan posao, a sa leve strane su dva zmaja koja mogu poprimiti ljudski oblik. Ova skroz levo je odlučila da joj postanje sluškinja pošto joj je spasila život, a uz to se i zaljubila u nju. z:mrgreen:

Back