wase reakcije...

mandrak-21:
ne vidim nikakav razlog da se toliko hvalis,sta je tu tvoj uspeh?tip te kresnuo i kresace te kad god mu se di..e,ne bih moralisao ali imas neku laznu sliku o tvom "uspehu" pa i apotekarka bi mogla da mazne nekog klinca kad god pozeli a i ja klinkice poput tebe.Mozda bi se tvoj sex sa njim mogao svesti na temu "gutati ili ne"wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww.

pretpostawljam, da ti je 'inteligencija' dozwolila da doneses zakljucak o tome kako se hwalim... :roll: stwarno si presmijesan :D

razmisljas kao moj deda... hm, daj mi br. da te upoznam s njim a mozes powesti i apotekarku (primjecujem da nije mlada a isfrustrirana) i bicete idealan trojac :twisted: :lol:

dragi, da li gutam ili ne, nazalost nikada neces saznati i garantujem da neces doziwjeti da uz sebe imas partnerku slicnu meni (ispod swakog si niwoa) a prinudjen si da se zadowoljawas onima slicnim apotekarki i ne mozes da se pomiris sa surowom istinom... :?

zao mi te je, pozdraw :P

za, to sto si napisala,trebalo je samo procitati i videti da se hvalis.Deda ti ja savremen covek(lak zakljucak)apotekarku ne mesaj a takvih kao ti ima na tone ali mene ne interesuje masa vec kvalitet.Na srecu ja porad sebe imam jako kvalitetnu zenu,inteligentnu vrednu,i ne treba mi tvoje gutanje i obrati se dedi da te nauci pristojnosti

mandrak-21:
za, to sto si napisala,trebalo je samo procitati i videti da se hvalis.Deda ti ja savremen covek(lak zakljucak)apotekarku ne mesaj a takvih kao ti ima na tone ali mene ne interesuje masa vec kvalitet.Na srecu ja porad sebe imam jako kvalitetnu zenu,inteligentnu vrednu,i ne treba mi tvoje gutanje i obrati se dedi da te nauci pristojnosti

da si iole pristojan, sebi ne bi dozwolio da padnes na owako niske grane ... sto je jadno :?

a ta twoja 'kwalitetna' zena ziwi u zabludi, ocigledno, a ti si suwise sowinisticki prepotentan da bi to sebi priznao ... sto je (opet) jadno :o

kad bi ti poznawao mog dedu, tek bi tad shwatio koliko si zaostao u wremenu i prostoru i koliki si fanatik, ustwari, a sigurna sam da bi se osjecao jadno ... :P

... i nemoj da se hwalis wise :lol: :lol:

miChKuLjic@:
srebro:
miChKuLjic@:
srebro:
Voleo bih da mogu da pokažem ovo njegovoj ženi,a inače mislim da je on bednik a da si ti koorweshtija.

kad bi bilo onako kako bi swi woljeli, swijet bi bio dosadan... :roll: a, suwisno je komentarisati ko je bijednik owdje i na kraju, ko si ti da sudis, molim te??! :evil:
Smijesno :lol:
Ja sam samosvesna individua i mogu da sudim o svakoj pojavi i osobi na ovom svetu. Nadam se da će i tvoj muž jednog dana kresati piletinu naokolo i da ćeš ti to saznati (pod uslovom da se nadje neki majmun dovoljno glup da te oženi).

koliko si samoswjestan,toliko si jedna zatucana,fanaticna,staromodna,iskomplexirana swinjetina :lol: :twisted:

moj muz ce me dowoljno woljeti, da nece traziti ljubaw medju mladim ljepoticama, a posto njegowa zena nije mi ni do koljena ni u kom pogledu i posto je uspjela da ga 'uhwati' na kwarno, zasto bih ja bila kriwa sto je on ocajan??! :roll:

uostalom, ne pada mi na pamet da emancipujem jadnike i prawdam se ogorcenim komplexasima :!:

pozdraw :twisted:

on je sa svojom zenom i nece je nikada sigurno ostaviti radi neke ko sto si ti,tj. lake zenske koja spava sa ozenjenim,a sto se tice njega i sam nije normalan,mislim stvarno sada se pitam i sta je kod njegove zene problem uopce i da li postoji

miChKuLjic@:
imao je 36, ja 21 god. :oops: i bio je to diwljacki dobar sex 8) ... ali, samo sex ... moglo je biti mnogo wise, ali nisam htjela da se upustam u to (ozenjen je) :shock: !!

on *a la Dzordz Kluni*, neswakidasnje sarmantan i smrtno neodoljiw, pa ipak ...
ne kajem se :twisted: ... skoro godinu dana letio je oko mene, a mislila sam NECU NIKAD! Ma, ipak, u trenutku slabosti, nisam mu odoljela ... i ne kajem se ... imam ozbiljnu wezu (desila se after) a on je i danas ljubomoran na bilo kog muskarca u mom drustwu iako ga izbjegawam (jer se bojim ishoda naseg susreta) :roll:

POZDRAW :wink:
SEKO, JEL MOGU MALO JA? :P

Kad vec dajes dzabe...

Devojčice, neće tebe spasti ništa da stigneš do tih ¨isfrustriranih 35 godina¨.Da nisi možda superbiće pa ćeš večito da ostaneš na 21. A koliko ti imaš iskustva za te tvoje sitne godinice? I misliš da si fantastična u krevetu? Da sam tvoj deda ja bih se zabrinula za unuku koja ima toliko iskustva sa 21 godinom, a pri tom čak stigla i do oženjenih i matorih muškaraca. Matorih uslovno, prema njenim godinama.

Back