Alerog
Ističe se
- Poruka
- 2.560
![]()
Sinoć sam sanjao Lajtu kao Valkiru koja dolazi i nudi mi odlazak u Valhalu gde će biti moja večna ljubavnica.
nije ni cudo sto nisu zalili da umru na bojnom polju...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
![]()
Sinoć sam sanjao Lajtu kao Valkiru koja dolazi i nudi mi odlazak u Valhalu gde će biti moja večna ljubavnica.
![]()
snovi su naš susret sa sobom, na podsvesnom nivou..bem ti sunce lautneru ako moze meni malo toga shto konzumirash ,ja sanjam samo neke gluposti ...........![]()
snovi su naš susret sa sobom, na podsvesnom nivou![]()
kao i sa svojom senkom, pa i sa super egom
nekada su simbolični, a nekada su instinktivni, kao ovaj
ipak, to kako je dotični video sebe govori o njemu, kao o nekome ko vidi sebe, pa makar i kroz svoj super ego, kao ratnika dostojnog valhale, kao nečemu čemu teži
što je o5 bolje nego da je video i sanjao sebe kao budalu i bio zadovoljan s' tim'![]()
![]()
pa kad si zagoreo...
pa misim...kad bi sad svako otvarao teme o tome koga je sanjao i koju bi ****, onda misim...
...al dobro...ako modovima ne smeta da im balavci pišaju po forumu, mene tek boli ****** (boli uvo, da ne kažu da sam vulgaran)...
...beži bre budaletino...![]()