W.A.S.P srecjan polazak u vojsku

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za prave muskarce jeste obavezno Zoki.
W.A.S.P to ce ti biti jedno veliko iskustvo u zivotu.

Ako nije tajna napisi nam u kojoj si kasarni i koji ti je ves.

Moj ves je bio Garda.
Pozdrav za mladoga vojnika.

Ијаооооооооооооооооооооо :D :D :D
хахахахахахах
дај немој те "јуначке" форе, као војска је овакво или онакво искуство! Свако ко је у "њој" био, зна какво је њесра она, ништа паметно, ништа добро. Једина, али једина иоле позитивна ствар јесте друштво, тј. људи са којима си био на одслужењу, и то ако си имао среће да "налетиш" на неке нормалне људи, иначе, све остало је неопевано њесра!

П.С. Вес се означава бројем, а не називом као што је твој "ГАРДА"!!!

хахахахахахах
дај немој те "јуначке" форе, као војска је овакво или онакво искуство! Свако ко је у "њој" био, зна какво је њесра она, ништа паметно, ништа добро. Једина, али једина иоле позитивна ствар јесте друштво, тј. људи са којима си био на одслужењу, и то ако си имао среће да "налетиш" на неке нормалне људи, иначе, све остало је неопевано њесра!

PS: Ves garde ni ne postoji: vec se podrazumeva pesadijski ves a to je 11101 I (prva kategorija). To si trebao da znas.

Na peskovima smo bili po nedelju dana (jesi li cuo za "peskove"?), spavali u stalama pili vodu iz korita u kojima konji i stoka piju vodu, hranili se narescima masnim, dorucak koji smo svakodnevno povracali salama i jaje pokvareno sa cajem. Da nepricam vezbe prezivljavanja koje smo imali po 5 do 7 dana. Kopanje rovova, zaklona po 30, 45 stepeni. Da nepominjem pesadijsku obuku, koliko smo se puta lomili na zebri i ostalim preprekama kako bi zadovoljili vreme za te vezbe, trcali po 4-5 km, sklekovi trbusnjaci takodje na vreme. Strogoca koju smo imali i silovanje mladih mozgova od strane staresina. Pa opet je to jedno veliko iskustvo za mene.

A kada pocnes da se zalis sa time kako ti sve smeta u vojsci vidi se da nemozes da izdrzis. Eh sta bi ti u ratu onda radio. :roll: A jos se polako blizi i 10 decembar sada.
No dobro videcemo ko je kakav.

I, molim te... samo nemoj ti da mi pricas sta je vojska.

VOLJNO!

Ovom prilikom pozdravljam sve mushkarce koji su odsluzhili vojsku :cool:
i pljujem na mladje generacije koje necje da sluzhe...
ja da imam izvesni organ ja bi odma otishla u vojsku.Prva.
ja nisam baš mlada generacija...jel to znači da po meni ne pljuješ...:) ..a da služim neću, nikako, ali ako već budem morao, a moraću (godine pritisle) to će verovatno biti civilno...:-|
Ajde,shta je problem :?
to je suva istina...pola moje generacije ocje civilno da se ne bi muchili...ma tako je najlakshe. :?
pa šta tu onda ima loše ako je tako najlakše...:?

Po meni je vojska glupost ziva i treba je ukinuti!!!
jesam ti već rekao da te volem...;) :)
хахахахахахах

mudre reči...jeste, jedino što je dobro je to društvo i prijatelji koji ti ostanu posle vojske...a mirno, čisti pušku, pucaj levo, desno, stražari u sred nedođije, nikad ni za šta nemoj da se pitaš nego samo radi šta ti se kaže iako je besmisleno i glupo...neka, nisam ja za to...
vi kako hocjete.
meni je muka od mushkaraca koji ne mogu da se pomuche.
moj zet sad sluzhi civilno..ja bi to shutnula da sam na sestrinom mestu :roll:
ionako su nam se mushkarci isfeminizirali.Treba da ojjachaju.
pomučio sam se ja Mici kad je meni trebalo..i mojoj porodici, mojim prijateljima, kad je trebalo nešto da se zategne, da se uradi…vukao sam ja svašta, družio se sa lopatom, džakovima cementa…imao žuljeve milion puta…nije lako ni student biti ako nisi tatin sin…a sad kad sam završio fax i imam normalan posao bila bi najveća glupost da odem u vojsku…:?
Još nešto…da se vojska služi u mestu odakle si ili bar u okolini, i da se skoro svaki vikend ide kući, ja bih se verovatno sutra prijavio, ali neeee, moraju nas iz NS-a da šalju u Niš, Leskovac…čemu to..:?

Enrike,ja prvenstveno nisam pomislila na tebe kad sam pisala o tim ljudima,vecj o mojoj generaciji.Ja znam da si ti imao probleme oko posla i sve,pomuchio si se ti...zhao mi je shto si se pronashao...
ali ovi o kojima ja govorim su najobichniji razmazheni klinci koji nikad necje morati da se pomuche...jednostavno smatram da chovek mora nekad da se spusti na dno...zhivot nisu samo uspesi...a sramota je ne iskusiti sve shto pruzha.

Ne vidim nikakav problem u civilnom sluzenju vojske...
Odlazak u vojsku ovih poslednjih 15-tak godina postao je vrlo neizvesan...
A i u ovoj zemlji nisi osiguran ni od cega i ne vidim svrhu danasnjeg sluzenja vojnog roka...
Vrlo cesto se desavaju i ubistva po kasarnama....
I mrzim one price o "pravim"muskarcima koji moraju da odsluze vojsku....
Sa sve onim seljackim muzikantskim ispracajima.....:confused:

PS: Ves garde ni ne postoji: vec se podrazumeva pesadijski ves a to je 11101 I (prva kategorija). To si trebao da znas.

Na peskovima smo bili po nedelju dana (jesi li cuo za "peskove"?), spavali u stalama pili vodu iz korita u kojima konji i stoka piju vodu, hranili se narescima masnim, dorucak koji smo svakodnevno povracali salama i jaje pokvareno sa cajem. Da nepricam vezbe prezivljavanja koje smo imali po 5 do 7 dana. Kopanje rovova, zaklona po 30, 45 stepeni. Da nepominjem pesadijsku obuku, koliko smo se puta lomili na zebri i ostalim preprekama kako bi zadovoljili vreme za te vezbe, trcali po 4-5 km, sklekovi trbusnjaci takodje na vreme. Strogoca koju smo imali i silovanje mladih mozgova od strane staresina. Pa opet je to jedno veliko iskustvo za mene.

A kada pocnes da se zalis sa time kako ti sve smeta u vojsci vidi se da nemozes da izdrzis. Eh sta bi ti u ratu onda radio. :roll: A jos se polako blizi i 10 decembar sada.
No dobro videcemo ko je kakav.

I, molim te... samo nemoj ti da mi pricas sta je vojska.

VOLJNO!

HaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHa
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Uh kakav si ti junakkkkkkkkkkkk

dva

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back