- Poruka
- 1.795
ja mozda ne idem videcu! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pravi mushkarci idu u vojsku normalno,ne civilno i ne eskiviraju,a takvih je malo![]()
no koment...
btw, srećno i od mene...![]()
Ajde,shta je problem :?
to je suva istina...pola moje generacije ocje civilno da se ne bi muchili...ma tako je najlakshe. :?
Za prave muskarce jeste obavezno Zoki.
W.A.S.P to ce ti biti jedno veliko iskustvo u zivotu.
Ako nije tajna napisi nam u kojoj si kasarni i koji ti je ves.
Moj ves je bio Garda.
Pozdrav za mladoga vojnika.
Po meni je vojska glupost ziva i treba je ukinuti!!!
vi kako hocjete.
meni je muka od mushkaraca koji ne mogu da se pomuche.
moj zet sad sluzhi civilno..ja bi to shutnula da sam na sestrinom mestu
ionako su nam se mushkarci isfeminizirali.Treba da ojjachaju.
Dobro.
Samo hocu da kazhem,ovi sad shto bezhe od vojske...shta bi bilo da ste sluzhili 80ih,kad se i duzhe sluzhilo,i ishlo ne po Srbiji nego u 3 lepe...:?
ma shto se ja nerviram![]()
Ијаооооооооооооооооооооо![]()
![]()
![]()
хахахахахахах
дај немој те "јуначке" форе, као војска је овакво или онакво искуство! Свако ко је у "њој" био, зна какво је њесра она, ништа паметно, ништа добро. Једина, али једина иоле позитивна ствар јесте друштво, тј. људи са којима си био на одслужењу, и то ако си имао среће да "налетиш" на неке нормалне људи, иначе, све остало је неопевано њесра!
П.С. Вес се означава бројем, а не називом као што је твој "ГАРДА"!!!
ja nisam baš mlada generacija...jel to znači da po meni ne pljuješ...Ovom prilikom pozdravljam sve mushkarce koji su odsluzhili vojsku
i pljujem na mladje generacije koje necje da sluzhe...
ja da imam izvesni organ ja bi odma otishla u vojsku.Prva.
pa šta tu onda ima loše ako je tako najlakše...:?Ajde,shta je problem :?
to je suva istina...pola moje generacije ocje civilno da se ne bi muchili...ma tako je najlakshe. :?
jesam ti već rekao da te volem...Po meni je vojska glupost ziva i treba je ukinuti!!!
mudre reči...jeste, jedino što je dobro je to društvo i prijatelji koji ti ostanu posle vojske...a mirno, čisti pušku, pucaj levo, desno, stražari u sred nedođije, nikad ni za šta nemoj da se pitaš nego samo radi šta ti se kaže iako je besmisleno i glupo...neka, nisam ja za to...Ијаооооооооооооооооооооо![]()
![]()
![]()
хахахахахахах
дај немој те "јуначке" форе, као војска је овакво или онакво искуство! Свако ко је у "њој" био, зна какво је њесра она, ништа паметно, ништа добро. Једина, али једина иоле позитивна ствар јесте друштво, тј. људи са којима си био на одслужењу, и то ако си имао среће да "налетиш" на неке нормалне људи, иначе, све остало је неопевано њесра!
П.С. Вес се означава бројем, а не називом као што је твој "ГАРДА"!!!
pomučio sam se ja Mici kad je meni trebalo..i mojoj porodici, mojim prijateljima, kad je trebalo nešto da se zategne, da se uradi…vukao sam ja svašta, družio se sa lopatom, džakovima cementa…imao žuljeve milion puta…nije lako ni student biti ako nisi tatin sin…a sad kad sam završio fax i imam normalan posao bila bi najveća glupost da odem u vojsku…:?vi kako hocjete.
meni je muka od mushkaraca koji ne mogu da se pomuche.
moj zet sad sluzhi civilno..ja bi to shutnula da sam na sestrinom mestu
ionako su nam se mushkarci isfeminizirali.Treba da ojjachaju.
PS: Ves garde ni ne postoji: vec se podrazumeva pesadijski ves a to je 11101 I (prva kategorija). To si trebao da znas.
Na peskovima smo bili po nedelju dana (jesi li cuo za "peskove"?), spavali u stalama pili vodu iz korita u kojima konji i stoka piju vodu, hranili se narescima masnim, dorucak koji smo svakodnevno povracali salama i jaje pokvareno sa cajem. Da nepricam vezbe prezivljavanja koje smo imali po 5 do 7 dana. Kopanje rovova, zaklona po 30, 45 stepeni. Da nepominjem pesadijsku obuku, koliko smo se puta lomili na zebri i ostalim preprekama kako bi zadovoljili vreme za te vezbe, trcali po 4-5 km, sklekovi trbusnjaci takodje na vreme. Strogoca koju smo imali i silovanje mladih mozgova od strane staresina. Pa opet je to jedno veliko iskustvo za mene.
A kada pocnes da se zalis sa time kako ti sve smeta u vojsci vidi se da nemozes da izdrzis. Eh sta bi ti u ratu onda radio.A jos se polako blizi i 10 decembar sada.
No dobro videcemo ko je kakav.
I, molim te... samo nemoj ti da mi pricas sta je vojska.
VOLJNO!