DJM
Poznat
- Poruka
- 8.536
DJM daj bre windows xp je proslost sad je windows vista buducnost!
Nehhh... mozda jedino sa nekim servis packovima...
ali opet... veliki je to buckuris.
Win Xp 4 Life... hahaha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Њиндоњс ЏП
Čudo...![]()
![]()
Sve ima prevedeno u Win lokalizaciji za srpski. 8)
Užas! Nemam reči kako je ovo ružno! I kako ružno zvuči!
Treba, ali čobani ih namerno ne menjaju. Nije isto.
Alekasandar, još koristiš Windows XP?

xp je otisao u zaborav!Treba, ali čobani ih namerno ne menjaju. Nije isto.
Alekasandar, još koristiš Windows XP?
daj bre Alekasandare instaliraj vistuxp je otisao u zaborav!
Каже, имао сам инсталирану, али када купим још 1 ГБ РАМ-а, са само једним слабо ради, са 2 је ОК
pa odvojis minimum 10 gigibajta za windows vistu! ja sam je nekako roknuo i na 7 gigabajta! ne pada mi na pamet da ubacujem cirilicu!:nono:
Dovoljan ti je i SP1.Alekasandar3 da li je potreban Service pack 3 za windows xp ako hoces cirilicu?
Каже, имао сам инсталирану, али када купим још 1 ГБ РАМ-а, са само једним слабо ради, са 2 је ОК
Medvedev verovatno nije kompleksaš, ali biće da kao i Milo Đukanović ne zna engleski. A reći da je lepo na Internetu gledati ovo
ВИНДОУС, ФАЈЛ, ЕДИТ, ВЈУ, ФЕЈВОРИТС, ТУЛС, КОПИ, ПЕЈСТ
i ostale nebuloze ne da je ružno nego je nakaradno.

Braco cobani i ostali urbanisti, na internetu se i sad pise ciliricom, arapskim, kineskim, japanskim, indijskim pismom, i postoje stotine miliona sajtova na pismima koja nisu latinicna. To vas ne treba da brine, buni, i uznemirava, jer to nije namenjeno vama vec ljudima koji se tim pismima sluze.
Ovde se radi o protokolima za adrese. Posto su ionako numericki - adresa ovog foruma, recimo, je 74.53.60.135 - nema razloga da se ne bi mogli pisati i drugim pismima. I pisace se.
Hvala vam na brizi nad zapadnom civilizacijom. Bez vas bi tu bilo svasta, to niko ne spori.
To, ako hoćeš legalno. Ali, ko ima ovde legalno od kućnih korisnika? :rolleyes: Nego, to može da se skine s torrenta, kao i cela Vista, a ja je dobila, sa sve ubačenim srpskim, od kolega servisera. 8)Пробао сам Висту на ћирилици и ФЕНОМЕНАЛНО изгледа.
Линк за XP ћирилицу:
http://www.microsoft.com/downloads/...9-79c4-4625-a07a-0cc1b341be7c&displaylang=srb
To, ako hoćeš legalno. Ali, ko ima ovde legalno od kućnih korisnika? :rolleyes: Nego, to može da se skine s torrenta, kao i cela Vista, a ja je dobila, sa sve ubačenim srpskim, od kolega servisera. 8)
Omasili ste temu, pricalo se o Internetu i cirilici a ne ko sta ima instalirano kuci...
Užas! Nemam reči kako je ovo ružno! I kako ružno zvuči!
A što da se ne razumem?vidi milunku razume se u windows?
nije omasena nego ti ne diskutujes u temi uplasio si nas se