ввв.Росси́я.рф

pa odvojis minimum 10 gigibajta za windows vistu! ja sam je nekako roknuo i na 7 gigabajta! ne pada mi na pamet da ubacujem cirilicu!:nono:

Говорим РАМ меморији!
Радна меморија, оне правоугаоне картице што се убацују у матичну плочу. Разумеш?

Пробај да ставиш Ћирилицу изгледа 10 пута лепше у аеро висти од латинице!

Braco cobani i ostali urbanisti, na internetu se i sad pise ciliricom, arapskim, kineskim, japanskim, indijskim pismom, i postoje stotine miliona sajtova na pismima koja nisu latinicna. To vas ne treba da brine, buni, i uznemirava, jer to nije namenjeno vama vec ljudima koji se tim pismima sluze.

Ovde se radi o protokolima za adrese. Posto su ionako numericki - adresa ovog foruma, recimo, je 74.53.60.135 - nema razloga da se ne bi mogli pisati i drugim pismima. I pisace se.

Hvala vam na brizi nad zapadnom civilizacijom. Bez vas bi tu bilo svasta, to niko ne spori.

Medvedev verovatno nije kompleksaš, ali biće da kao i Milo Đukanović ne zna engleski. A reći da je lepo na Internetu gledati ovo

ВИНДОУС, ФАЈЛ, ЕДИТ, ВЈУ, ФЕЈВОРИТС, ТУЛС, КОПИ, ПЕЈСТ

i ostale nebuloze ne da je ružno nego je nakaradno.

прозор, податак, изменити, видети, омиљено, алати, копирај, залепи:rtfm::rtfm::rtfm:

Braco cobani i ostali urbanisti, na internetu se i sad pise ciliricom, arapskim, kineskim, japanskim, indijskim pismom, i postoje stotine miliona sajtova na pismima koja nisu latinicna. To vas ne treba da brine, buni, i uznemirava, jer to nije namenjeno vama vec ljudima koji se tim pismima sluze.

Ovde se radi o protokolima za adrese. Posto su ionako numericki - adresa ovog foruma, recimo, je 74.53.60.135 - nema razloga da se ne bi mogli pisati i drugim pismima. I pisace se.

Hvala vam na brizi nad zapadnom civilizacijom. Bez vas bi tu bilo svasta, to niko ne spori.

Al si nas prosvetlio... Mogao si i suptilnije bez naziva cobani, ali sta je tu je... Svako ima pravo da iskaze svoju kulturu jer je ovo ipak demokratski forum...

Back