Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cpku:... a tip i riba koji ozbiljnije duvaju i koji su u vezi - no koment. Sve je ok dok ima, a kad nestane :shock:
msboris:Sta mislite o ljudima koji povremeno konzumiraju vutru, a oni koji su probali koji su vasi utisci o njoj.
Svu mushki iz mog drushtva duvaju, s'vremena na vreme, i za sada im nishta ne fali. Ja to ne konzumiram, ali mislim da su alkohol i cigarete mnogo loshije za zdravlje. Ne znam , nisam struchnjak ali nemam nishta protiv ljudi koji duvaju. Mada, slazem se sa ovima koji su rekli da onima kojima treba vutra za dizanje raspolozenja, su izgubljeni sluchajevi!!!msboris:Sta mislite o ljudima koji povremeno konzumiraju vutru, a oni koji su probali koji su vasi utisci o njoj.
DRVA SE SLAZU!!!! LJUDI SU SAGLASNI!!! :wink:Tinar:Svu mushki iz mog drushtva duvaju, s'vremena na vreme, i za sada im nishta ne fali. Ja to ne konzumiram, ali mislim da su alkohol i cigarete mnogo loshije za zdravlje. Ne znam , nisam struchnjak ali nemam nishta protiv ljudi koji duvaju. Mada, slazem se sa ovima koji su rekli da onima kojima treba vutra za dizanje raspolozenja, su izgubljeni sluchajevi!!!msboris:Sta mislite o ljudima koji povremeno konzumiraju vutru, a oni koji su probali koji su vasi utisci o njoj.![]()
:? :?fizio:DRVA SE SLAZU!!!! LJUDI SU SAGLASNI!!! :wink:Tinar:Svu mushki iz mog drushtva duvaju, s'vremena na vreme, i za sada im nishta ne fali. Ja to ne konzumiram, ali mislim da su alkohol i cigarete mnogo loshije za zdravlje. Ne znam , nisam struchnjak ali nemam nishta protiv ljudi koji duvaju. Mada, slazem se sa ovima koji su rekli da onima kojima treba vutra za dizanje raspolozenja, su izgubljeni sluchajevi!!!msboris:Sta mislite o ljudima koji povremeno konzumiraju vutru, a oni koji su probali koji su vasi utisci o njoj.![]()
![]()
joGooOOD:...vec u dusevnom i umnom smislu...te osobe imaju neki problem.
inspirion:...Bili bi zanimljiviji.Kao i njihovi odgovori... 8)