Vulin u Skupštini objašnjava razliku između jaja i testisa

Poruka
19.589
Jaja su prehrambeni proizvod, to se jede, i bari, i muti - to nisu testisi, objasnio je potpredsednik Vlade Aleksandar Vulin na sednici Skupštine Srbije.
Vulin je potom (u Skupštini Srbije) pitao kako su jaja povezana sa seksom?

„Kako su povezali jaja sa različitim polovima? To su jaja, ovo su testisi. Ne služe jaja za to, zaboga. Tako da sam bio potpuno, zaista potpuno iznenađen da je bilo ko mogao moju izjavu da uveže sa bilo kakvim seksualnim ili polnim, rodnim, ili bilo kojim drugim kontekstom. Ni slučajno, govorio sam o jajima koje treba da se peku, da se bare, da se poširaju, da se jedu na različite načine, da se mute, a ne da se prave ovakve stvari“, nabrajao je Vulin.

Da li se slazete sa ovim visoko umnim postulatom druga Vulina ?

Poslednja izmena od moderatora:
1000008595.jpg

Ali iskreno , Vulin je primer mladim generacijama da covek sve moze , bez obzira bez koliko je talenata rodjen..

Znaci da je vredan , nije, da je pametan, nije, da je talenat nije, a opet , zavrsio vojsku pre roka, ja nisam stigao ni do davanja zakletve on vec zavrsio vojsku , policiju odradio samo tako , specijalni kurs DEA , zbunio i dzukce, a kamoli dilere....tu je zaradio i prvu medalju za rad na tajnim zadacima...
Izazvao rat u Gazi , kako ne znam, ali je otisao dan pre i napravio cudo i posle se vratio , bio na hodocascu....

A poznat je kao vernik , od ranije poznat svestenstvu kao vernik, stoji u CV...

U svakoj vladi ministar, pa talenat za CIA, BIA , DEA , a znao i istocne skracenice, FSB, BND, SBU...MSS

Znaci bez talenta, a covek toliko uspeo..

Kad uporedimo njega i npr mene, fizicki rezultati, mogao bih u zubima da ga nosim, fizicki...IQ, prosao razne bezbednosne provere, po skolama zavrsio olimpijade, na faksu takodje neka takmicenja, spasavao ljude u nevoljama...u fer kontaktima sa mnogim obavestajcima i diplomatama...i ovo ostalo sto ne smem da kazem...a opet suplje...

Gde god koraknem neki kofercici da li Slobini da li Dacicevi , da li raznih crnogoraca po Srbiji , da li odredjenih ministara....da se plasim tih kofercica da su meni namenjeni ili da su provokacija ka meni , verovatno bi ih sanjao...koliko ih srecem..
Ovako , nit ja njih interesujem, niti oni mene...

Mozda Vulin sam po sebi nije tolikio jasan primer, ali ako stavite nekog cak i mnogo manje iznad proseka, pored njega...vulin je onda cudo od coveka...

Poslednja izmena:

Back