Вулин: Тамо где су Срби и Руси тамо су правда и слобода

Лик је отворено пропагатор усташе расколника Гермогена који је са усташама правио тзв. ХПЦ.
pa evo ti sad makedonsku imamo, pa ukrajinsku, samo se otkidaju, a nama ulaze sad imamo i kardinala

zavadjaju nas da bi vladali nad nama, ja kazem da nista to ne valja, negde mora da se presece, a ja bih vec izmedju 2 i 4 veka presekao, ne bi mi lukavi latini vrsljali - oni su gonili crkvu, sta sad kao oni su crkva? za mene nisu, ni oni, ni ko god bi da bude kao oni, redom 2, pa treci rim, a nisu ni protestanti, jer oni su zakasnili vise od milenijuma

Poslednja izmena:
a kako nama nije palo na pamet da su to cigani? sad si nas zamislio bas...jes lice malo, da nije autor crteza neki rus ciganin?
Па види се да су цигани, црни сви и чергарска кола, уз ''наива стил иконописа'' који цигани радо користе...

Нека стока подругљива је мимовала Јасеновац циганштином...

Па види се да су цигани, црни сви и чергарска кола, уз ''наива стил иконописа'' који цигани радо користе...

ne znam, ali poenta je da su se rusi setili, a zapad? mozda autor nije zapazio procenat cigana da je bio najmanji,a srba najveci?
ne znam

ali nas zanima ovo:
zilota bilo u 1. veku, ja ne znam ovaj nas otkad su njegovi lideri - tj tvoji, medju vama zilotima ko je bio prvi, istorijski, sigurno se ne pozivate na zilote iz 1. veka, ja te za njih zezam jer ste uzeli isto ime - ili ste etiketirani?

Фали још само да одржиш молебан усташи Гермогену после свега што си написао овде!

Можда у твојој лудој глави...
Бранио си тог усташу јавно на овом форуму.

Друго, усташе којима се дивиш су и Цигане убијали, па шта смета да се и они нађу ту?
Или они нису људи по теби?

Бранио си тог усташу јавно на овом форуму.

Друго, усташе којима се дивиш су и Цигане убијали, па шта смета да се и они нађу ту?
Или они нису људи по теби?
Прво није усташа, већ Рус убијен од комуниста...

Друго, олади ту луду главу мало, па куцај...

Друг Вулин.
дезертерска пизда.
рођен је 72 у новом саду.
гимназију завршио са 19 година, 1991.
У Јулу или Септембру су сви његови вршњаци завршили у касарнама широм земље. вулин је испао НЕСПОСОБАН ЗА ВОЈСКУ ТЕ КРВАВЕ ГОДИНЕ 1991 јер је био ЋОРАВ ...
та ћоравост му није сметала да се 1990 учлани у СК ПЈ (савез комуниста покрет за југослаивју) постане генерални секретар... А потом када његова учитељица мира марковић напусти ту партију ради несугласица и он са њом наравно , вјештица титоистичка прави ЈУЛ а овај ''ћорус'' постаје њен извршни генсек за све...

Нећу даље. Политика ме његова не интересује.

Називати херојем чупаву (тада еј био косијанер до дупета имао косу, носио ко фол мајице че ге варе) пизду која је избегла служити војску када је било најтеже у историји постојања те ЈНА је дебилизам и подсмевање свим нашим правим херојима у тим крвавим ратним годинама.

1729330572042.jpeg

1991
***** kukavičko koje je izbeglo vojsku kada su njegovi vršnjaci iz novog sada ginuli u jna.
Poslednje ***** dezertersko.

Dačićev saborac

A znamo kako je Dačić 2008 izdao i okrenuo se TADIĆU, pa su 2010 napravili da Kosovo prebace u Brisel i izmene rezoluciju za taj sporazum

1991
***** kukavičko koje je izbeglo vojsku kada su njegovi vršnjaci iz novog sada ginuli u jna.
Poslednje ***** dezertersko.

Dačićev saborac

A znamo kako je Dačić 2008 izdao i okrenuo se TADIĆU, pa su 2010 napravili da Kosovo prebace u Brisel i izmene rezoluciju za taj sporazum
Друг Вулин се одвојио од Дачића кад се Дачић слизао са Тадићем.

Back