dulesrbenda
Legenda
- Poruka
- 73.457
Друг Вулин је Србски Херој!!!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Руси боље знају и од тебе и од мене, веруј ми.Samo se pitam dal su bre Rusi toliko glupi da padaju na Vuciceve i Vulinove jeftine fazone?
To nisu moji partneri ni tvoji, to su izdajnici države, svako ko radi ovakve stvari je izdajnik i đubre.
Pa Vulin je njihov čovek, gledaj samo izjave koje daje Vulin i biće ti sve jasno.Kako bre jedan Putin uopste dodje do toga da ugosti i razgovara sa sizofrenom narkomanskom lopovcinom kakav je Vulin....
Jasno mi je, nego ne znam zasto su izabrali tog idiota za njihovog coveka, to ne kapiram....Pa Vulin je njihov čovek, gledaj samo izjave koje daje Vulin i biće ti sve jasno.
Zato što ispunjava sve preduslove poremećene ličnosti sa kojom se može manipulisati i još je političar, tako da im je to selo kao guza na nošu.Jasno mi je, nego ne znam zasto su izabrali tog idiota za njihovog coveka, to ne kapiram....
Друг Вулин никада ништа није украо, престани да клеветаш Србског Хероја!tamo gde je vulin, tamo nestaju pare
не хули тако ти међуножјаTenzije, ratovi, bombe, siromaštvo, korupcija, represija, bežanje ljudi...
Zato što je i sam Putin kreten A klase...Kako bre jedan Putin uopste dodje do toga da ugosti i razgovara sa sizofrenom narkomanskom lopovcinom kakav je Vulin....
Где нађе Циго овај мимовани полуиконопис са својима из черге, кад је 95% постарадалих Срба (а не цигана) тамо...?
Види се да си следбеник усташе и сатанисте, одрода Гермогена , епископ тзв. ХПЦ.!Где нађе Циго овај мимовани полуиконопис са својима из черге, кад је 95% постарадалих Срба (а не цигана) тамо...?
Шта ће твоји цигани на спрдњи од иконе, кад су у Јасеновцу убијани Срби 95%?Види се да си следбеник усташе и сатанисте, одрода Гермогена , епископ тзв. ХПЦ.!
Ово је Лидер Најслободније Државе у Азији:Srbi i Ruse zive pod diktaturama i autokratijama, to je sloboda i pravda isto koliko sam ja neurohirurg.
Ти си усташа!Шта ће твоји цигани на спрдњи од иконе, кад су у Јасеновцу убијани Срби 95%?
a kako nama nije palo na pamet da su to cigani? sad si nas zamislio bas...jes lice malo, da nije autor crteza neki rus ciganin?Шта ће твоји цигани на спрдњи од иконе, кад су у Јасеновцу убијани Срби 95%?
Ништа не чуди, он је следбеник усташе-зилота Гермогена.a kako nama nije palo na pamet da su to cigani? sad si nas zamislio bas...
ma njegovi su bili medju porazenima po ww2 ljoticevci, blajburg, i zato je takav, a samo je draza i cetnicki pokret rehabilitovan - ti znas da ja gledam realno na sve, nisam pristrasanНишта не чуди, он је следбеник усташе-зилота Гермогена.
Па и Цигане су усташе убијале, исто као и Србе! Шта смета да се и они нађу ?
Може да смета, али само усташама !