Vulin: Strana služba želi da me skloni iz vlade, ili da budem njen špijun

Vulin: Strana služba želi da me skloni iz vlade, ili da budem njen špijun​


Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da ga je "jedna od najvećih obaveštajnih službi na svetu, ako ne i najveća", obavestila da su njegovi politički stavovi neprihvatljivi i da, ako ih ne promeni i ne napusti politiku lojalnosti prema predsedniku Aleksandru Vučiću, neće biti član vlade.

Vulin je za TV Pink rekao da mu je iz te obaveštajne službe poručene da će sve učiniti da ga kompromituju tako što će pokrenuti veliku medijsku kampanju i svaku drugu protiv njega, ako ne promeni političke stavove.

„Vučić je informisan o ovome od naših obaveštajnih službi da se ovo priprema i očekujem masovan napad na mene iduće nedelje, verovatno oko konstituisanja parlamenta“, rekao je Vulin, navodeći da je upoznat preko kojih medija će se to raditi.

Prema njegovim rečima, „uslov je bio da počne da radi za njih, da napusti svoju politiku“ kako se to ne bi desilo, a kako je dodao smetaju im njegovi stavovi kao što je „srpski svet“, odnos prema Evropskoj uniji, Rusiji.

„Neću po cenu glave, lako je izgubiti fotelju, glavu mogu da izgubim ali neću da budem špijun nijedne obaveštajne organizacije, radim samo za srpski narod i srpsku državu. Lojalan sam predsedniku svih Srba – Vučiću“, rekao je Vulin.


https://rs.n1info.com/vesti/vulin-strana-sluzba-zeli-da-me-skloni-iz-vlade-ili-da-budem-njen-spijun/

Vulin koji je rekao da je sluzio vojni rok u pesadiji.
Vulin koji je reako da je od tetke iz Kanade pozajmio pare.
Vulin koji je rekao da je bio na takmicenju iz lepote usiju.
Vulin koji je rekao da se sprema atentat na vucicevog komsiju
Koja je to najveca od najvecih obavestajnih sluzba u celom svemiru, kojoj je Vulin rekao NE ?
:think:
Pogledajte prilog 1193268
Čovjek obožava biti u središtu pažnje i ne bira način kako to postići. Samoljubljivost na N-tu potenciju. :kafa:
 
Какве ово што инсинуира Ово има везе са овим пдф-ом?
Једна особа, чија странка нема утицаја у народу, прича НОВУ бајку да би остао уз власт.
Човек без квалификација, утицаја, па и да га кокне та ЦИА/МИА или ко већ, каква је штета?
Кад се погледа ко је на теми шатро поверовао и стао иза Вулина, види се да је тема за Сваштару.

Kamo srece da ga neka strana sluzba skine sa vlasti.. Poenta je da za bilo koju stranu sluzbu nema korisnijeg idiota od Vulina.. Neznalica, ljigavac koji se skriva iza Vucica (koji je manje vise od istog materijala), degenerik uvaljan u kradje i narkomaniju - pa sta ces boljeg za stranu sluzbu.. Spomenik da mu dignu !
 
Kamo srece da ga neka strana sluzba skine sa vlasti.. Poenta je da za bilo koju stranu sluzbu nema korisnijeg idiota od Vulina.. Neznalica, ljigavac koji se skriva iza Vucica (koji je manje vise od istog materijala), degenerik uvaljan u kradje i narkomaniju - pa sta ces boljeg za stranu sluzbu.. Spomenik da mu dignu !
По логици ствари, љига која обитава у политичкој фекалној канализацији већ 30-так година, тешко да не ради / није већ радио за стране службе.
 
Nema tu sprdnje, vulin ih je zajebao najavom da ce to raditi, mogu slobodno i opusteno da ga napadaju, posto je na najvecoj i najgledanijoj televiziji u Srbiji najavio da ce se to desiti...znaci morace pomocu sporednih naglupih srpcica da samo pljuju, ali od najvecih neprijatelja svaka afera je ocekivana....
cekam misljenje forumasa Komsije po ovo pitanje pa ce se javim.
 
@ tema.

Kakav zaplet nastaje ako ministar ostane u vlasti.

Po sopstvenim tvrdnjama znacice da je lego na rudu.

Ako ga otresu iz vlasti, znacice da nije poklekao ucenama najvece strane sluzbe koja ostatak ekipice sa vlasti sledstveno toj logici drzi u mengelama, za razliku od njega slobodara neucenjivog i nepotkupljivog.


Lici li ovo josh nekom na nukleus nove opozicione zvezdice (crvene) na srpskom politickom nebu?
 
Poslednja izmena:
Реално, Вулин је одавно руски шпијун.

Полаже рачуне КГБ-у и друка. Зато је и био министар војске и после министар унутрашњих дела.
Ameri imaju Necu, pa se rotiraju njih dvojica oko tih resora.

Tu je i duel Zoka USA - Dačić Russia.
 

Back
Top