dulesrbenda
Legenda
- Poruka
- 64.076
То му може само бити Понос.Aj што се састаје са Вулином, него што је Вулин носилац два одликовања њихове службе безбедност, добијених по основу заслуга за сарадњу.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То му може само бити Понос.Aj што се састаје са Вулином, него што је Вулин носилац два одликовања њихове службе безбедност, добијених по основу заслуга за сарадњу.
O čemu ti to? Rusija je izgubila u Ukrajini, nije ispunila nijedan svoj cilj i sad ide u dugotrajnu izolaciju, a Srbija ostaje u zapadnoj orbiti.Зато што, као Мудар Политичар, види да је Запад у дебелој кризи, да су се изгубили у ратовима које воде, да ће једном и овде изгубити позиције, а да неке друге силе (Русија, Кина, Индија, итд) јачају и креирају нов поредак.
Зато одржава везе са тим силама.
И још једна држава се придружује БРИКС-у- Палестина.Kako je Putin dočekan u Mongoliji dok se Euroazija ujedinjuje ekonomski, politički i strateški.
Svjedoci smo preoblikovanja svjetskog poretka. Svaki se korak čini beznačajnim sam po sebi, ali zajedno čine moćnu igru.
Više ništa neće biti isto
Питање је тренутка када ће украјински нацисти у Кијеву капитулирати.O čemu ti to? Rusija je izgubila u Ukrajini, nije ispunila nijedan svoj cilj i sad ide u dugotrajnu izolaciju, a Srbija ostaje u zapadnoj orbiti.
Natojaneri na aparatima a aparate upljuvaliInače, Turska danas podnela zahtev za članstvo u BRIKS+
https://biznis.rs/vesti/svet/turska-podnela-zahtev-za-clanstvo-u-brics-u/
'de ja znam?Francuzi prave metro?
И како Вулин Мисли да се догега до Владивостока...
преко Јапана или Монголије?
Ја некако мислим да је ово ФЕЈК вест..
Хебе се Путину за неким ситним српским апаратчиком.
Iz pouzdanih izvora saznajem da će drug Vulin srediti sa Imperatorom da Srbija dobije status posmatrača u BRIKS+
Избор Воолина је прави.
Најјача дијабола на потпуно погрешном месту.
Ajde ne jedi karamele bez potrebe.Da je imao bilo sta vazno da kaze Putinu, ili da cuje od Putina ne bi Vucic sigurno slao drogiranog Vulina.. Kao sto znamo od govneta se ne prave karamele..
Da te podsetim šta si pisao o Rusima na drugim temama:Ruska peta kolona je uticajna u Srbiji. Moguće je da izdajnici rade predsedniku iza leđa.
Зато што, као Мудар Политичар, види да је Запад у дебелој кризи, да су се изгубили у ратовима које воде, да ће једном и овде изгубити позиције, а да неке друге силе (Русија, Кина, Индија, итд) јачају и креирају нов поредак.
Зато одржава везе са тим силама.
Za Nenada kao za jednih gorljivog bugarskog patriJotu je jedino bitno to što Rusija i ne pomišlja da priznaje Bugarima nekakva “prava” na Makedoniju. To im on ne oprašta.O čemu ti to? Rusija je izgubila u Ukrajini, nije ispunila nijedan svoj cilj i sad ide u dugotrajnu izolaciju, a Srbija ostaje u zapadnoj orbiti.