Вулин нови министар полиције?

***** те боже на шта смо спали
Strasno.. zato je Srbija propala.

images
strasno.jpg

Ovo je dokaz da je narod nemoćan i ovo posmatra kao da se ovo ne događa u stvarnom životi+u već kao u nekom TV rijalitiju.
Ne baš, koliko čujem opozicija se ubrzano ujedinjava. Mnogo ljudi koji su do sada podržavali vlast veoma su nezadovoljni.

Dezinformer ih je recimo prepoznao u jednom naslovu kao bitange iz naših redova...

Saslušano dvoje inkasanata i policajac, koji su bili svedoci nesreće na naplatnoj rampi kod Doljevca
Inkasant sa naplatne rampe, Nataša J. rekla je u sudu da je videla crno vozilo, koje se kretalo velikom brzinom i da je ona mahinalno skočila, a zatim začula jak udarac. Ona je rekla da posle udesa jeste videla vozača, ali juče nije mogla da potvrdi da li je baš Stanojević čovek kojeg je tada ugledala.
Pametnom dosta da zakljuci u kakvoj drzavi zivi.

Da neke velike ličnosti iz srpske historije, ali velike ne navikane, vide ko danas vodi Srbiju, politički i vojno, tačno bi umrli još jednom.
Nikada u svojoj dugoj istoriji,Srbija nije imala srecu,da kao sada,vlast vrse ljudi,koji svojim talentom za vodjenje ispravne politike,rade na tome,
da Srbija ide pravim putem,putem da postane ekonomski,vojno,prosvecena zemlja srecnih i zadovoljnih ljudi,koji znaju da cene ljude ,koji danas
vrse vlast u srbiji !

Nikada u svojoj dugoj istoriji,Srbija nije imala srecu,da kao sada,vlast vrse ljudi,koji svojim talentom za vodjenje ispravne politike,rade na tome,
da Srbija ide pravim putem,putem da postane ekonomski,vojno,prosvecena zemlja srecnih i zadovoljnih ljudi,koji znaju da cene ljude ,koji danas
vrse vlast u srbiji !

Pa da li vas je makar malo stid što vam tako dobro ide?

Jok, ja mislim da je ova vlast ko stvorena za ovaj narod sto je trenutno fizicki u Srbiji....

Pazite, nece nikad biti bez , ej ti znas, a ja ne znam, medju srbima......tako da uvek ce za neke vlast biti blentava....a kad ih pitas sta to oni duboko razmisljaju , dobijes isto sr, drugo pakovanje...

Nego brine me sto ce poceti da zaposljavaju policajce i inspektore po Vulin specifikaciji........evo ti budi narednik, a posle mi dodjes pet godina zavrsavanja skola....kao on sto je vojsku zavrsavao tek posto je postao ministar.....

Nije mocan, nego je drugar Vucicev....Sam nije mocan nista...
Nije do Dinkic, ili Dacic, ili Rasim Ljajic, gde su svi nabrojani mocni po razlicitim gledanjima....Dinkic zna prljavstine za druge, Dacic ima jaku bazu uticajnih ljudi, a Rasim je upleten u muljanja kao finjak, nikad on ne bi i slicno .....tj covek iz senke koji je uvek odradio vadjenje kad zatreba drugima.

Back