Vulin ide u Peking kao ambasador

Vulin: Na molbu Vučića, povučen Nacrt zakona o unutrašnjim poslovima​


Nacrt zakona je naišao na velike kritike opozicije i stručne javnosti, a Vulin je rekao da je njime želeo da "izbegne krv na ulicama Beograda".

"Obaveštajnim radom došli smo do informacija da je nekoliko stranih zapadnih obaveštajnih službi preko svoje agenturne mreže u medijima, nevladinim organizacijama i političkim partijama izvršilo medijsku pripremu za organizaciju nasilnih protesta koji za cilj imaju destabilizaciju Srbije. Njima srpske glave nisu bitne i spremni su da ih bacaju u besmislenim sukobima", naveo je Vulin u pisanoj izjavi.

Vulin je dodao da bi pravno regulisanje postavljanje kamera koje bi prepoznavale lica i siluete nemerljivo pomogle policiji da rešava ubistva i najteža krivična dela, ali da je to rešenje napadnuto od "svih zapadnih nevladinih organizacija i njihovih finansijera i nalogodavaca".

https://www.slobodnaevropa.org/a/nacrt-zakona-o-unutrašnjim-poslovima-srbija/31474535.html

Ide tamo gde zakona ima. :per:
 
Vi ste svesni da se sprdate nečim što nas se svih tiče, i kao... daaaaj da se zabavimo dobro!
Ne kapiram tu filozofiju.
Vulin te predstavlja u svetu, isti onaj koji je u prethodnom režimu bio Đilas, neki drugi Đilas.
Lajk...
Hahahaha... ali šta je tačno smešno?
jadni smo ako ce Vulin da nas predstavlja u svetu
 
Pratim njegov vojno policijski kontraobaveštajni kanal.

Očekujem prelazak na kinesko pismo.

Screenshot_20220412-224741_YouTube.jpg
 
Taman će tamo da bude svoj na svome. Idealna zemlja za njega. Još da mu daju državljanstvo i funkciju nekakvog partijskog komesara za unutarpartijsku disciplinu, čitanje tuđih mejlova, batinanje i ispitivanje onih koji skrenu sa pravog puta...

Ili recimo PR za odnose sa SAD. Tu bi njegove oratorske sposobnosti najbolje došle do izražaja.
Jos vise je za Severnu Koreju. :P

Smece staljinisticko.
 
Pratim njegov vojno policijski kontraobaveštajni kanal.

Očekujem prelazak na kinesko pismo.

Pogledajte prilog 1135660

jadni smo ako ce Vulin da nas predstavlja u svetu
Jos vise je za Severnu Koreju. :P

Smece staljinisticko.
Kakvi su to neandertalci, oni umesto da salju nekog ko ce da unapredi privrednu saradnju, salju bolida. Izmedju njega i Djurica (SAD) mrtva trka.
Koga onda tek salju u manje bitne zemlje.
Zezas :rotf:
Ozbiljno ? :lol:

Oni bas hoce da se ljudi pocnu ispisivati iz drzavljanstva :lol: … kakva golila kretena hebote … ali takvi imbecilni potezi ce ih kostati sledecih izbora, kad im nece pomoci ni WW3 :lol:


video-image-Oz-DAws0-n-G.jpg
 
Samo da nije ovde...potpuno nebitno gde ga šalje :mrgreen:

A realno tamo ne može štete da napravi, slika se sa pionirima, salutira revoluciji....i za njega san snova..jedno bi mu Kuba bolje legla...a iako napravi neki gaf zabole kineze za etikeciju, oni ionako sa glavnim posluju ;)
А може и да носи уноформу коју је носио Мао. И вук сит и овце на броју. Једини проблем је што се и Кинези питају. Ако су Американци тражили да се повуче Протић са места амбасадора, пошто је умислио да је Бушов ортак, а био је потпуно њихов, вероватно ће и Кинези тражити неког нормалног.
 

Back
Top